Problémy s minulostí – sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437315 17.3.2021 5:49

Dobré ráno, ženy,

kde bych začala... Před třemi lety jsem měla svůj první sex. Nebyl bohužel s přítelem, ale s velmi dobrým kamarádem v lehké opilosti. S téhle situace jsem se chvilku vzpamatovávala, a pak začalo moje období "zkoušení jiných chlapů". Zpětně už vím, jak si se mnou všichni hráli jen jako s hračkou. Chtěla jsem lásku, ale místo toho jsem dostávala jen sex.

Trvalo mi rok, než jsem se z toho dostala, myslela jsem si, že jsem se úplně "uzdravila". Pak jsem potkala přítele, skvělého chlapa, který se o mě stará jako o princeznu. Z počátku jsem měla strach mu to říct, protože v tomhle je jinačí, ale pochopil to, byl naštvaný na ně, jak se ke mně chovali. Já jsem mu vysvětlovala, že je to ale i má chyba. Ulevilo se mi, myslela jsem, že teď už jsem opravdu s tímhle v pořádku.

Jenže teď to přichází znovu a ve větší míře, zžírá mě to, chce se mi brečet, mám pocit knedlíku v krku, jako kdyby mě něco stahovala, tlačilo do hrudi. Je mi z toho špatně.

Chci si o tom promluvit s nestranným odborníkem, který mě vyslechne, poradí, ale nevím, ke komu se obracet. Sexuální terapeut, psycholog?

Kdybyste uměli poradit, byla bych vděčná. I třeba konkrétně někdo z Ostravy, Opavy. Taky netuším, zda se za takové schůzky platí, počítám, že ano, ale hlavně, zda mohou teď fungovat normálně. On-line bych si o tom povídat nechtěla.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist