Problémy s bývalou dívkou, mého přítele

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195143 7.9.2019 19:54

Zdravím a přeji všem krásný večer.
Ráda, bych se vám, milým naslouchajícím, svěřila se svým trápením. Po všech zklamáních, jenž jsem prožila, si mě konečně našel milující a pozorný kluk, s nímž chodím na střední. Jsme spolu skutečně štastní, avšak je tu jedna nepříjemná věc- jeho bývalá dívka. Děje se, že o ní často mluví, v tom smyslu, že se k němu nechovala pěkně a že jí koupil zlaté náušnice, za 3 tisíce korun. Nebo jsem mu jednoho dne řekla, jestli bychom někdy nešli do divadla, hned pověděl, že divadlo má spojené s Bárou a že tam spolu často chodili. To však není vše. Zkratka už o té dívce vím i to co ani nemusím. Mimoto, ačkoli už nejsou spolu, mu tento týden ve skole, vrátila přede mnou, v tašce jeho cennosti, kdyz byli jeste spolu - poháry a trenyrky. (A take mu dala baleni prezervativu.) Nevim, co si tim to devce dokazuje. Rekl mi, ze si ji nemam vsimmat, ze se k nemu nechovala vubec pekne, kdyz jeste byli spolu. Ale hlavní je, že mi vždy muj pritel nakonec poví, že je semnou nejstastnejsi a ze tak krasnou laskou jakou mame spolu ted, s ni nikdy neprozival. Vzdy se me snazi takhle utesit a kona vse abych se mela dobre, na rukách me doslova nosi. Nevim vsak, jak se vyporadat s temito zalezitostmi, co se jeho byvale tyka.
Dekuji vsem za rady.
Jeste jednou, krasny vecer vsem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A rozejítí jsou jak dlouho? Mi přijde jako by to bylo nedávno. Podle mě ten kluk ještě nemá v hlavě ten vztah srovnaný. Kdyby o ní nemluvil tak je to už za ním, když má ale potřebu ji pořád (v jakém kolik světle i negativním) vytahovat, pořád tady neco je.
    Věci mu měla vrátit hned, ted jen navazuje kontakt a dává o sobě vědět. Partnerovi řekni at zmizí ze života, at o nemluví a to, že jste chtěli jít do divadla a on to má spojené s ní? Spolu chodíte evidentně i an tu samou školu a vidíš, školu nezměnil. To, že jsem kdysi s bývalým chodila na večeře přece neznamená že už ndy s nikým jiným na večeři nepůjdu.

  • taky si myslím, že to bylo nedávno co se rozešli, holka mu nejspíš zlomila srdce a on se s tím nedokáže vypořádat. No, už ti o jejich vztahu očividně řekl víc než dost, tak mu prostě řekni, že o ní už nechceš slyšet, ať se o ní vůbec nezmiňuje, a ať si to kouká srovnat v hlavě. Ono totiž taky polovina těch příběhů můžou být vymyšlený nebo přibarvený, a klidně se může stát, že kluk v tomhle věku jen čeká na příležitost se k ní vrátit bez ohledu na to, jak hodná je na něj současná holka. Prostě to nemá v hlavě srovnaný... A tím, že o ní často mluví, to neustále dokazuje. Kdyby na ni neustále nemyslel, tak by ho ani nenapadldo o ní mluvit. Nějaký utěšování, že si ji nemáš všímat, je k niičemu, když celý problém způsobil hlavně on.

  • Teressa12.9.2019 9:36

    Ono jakmile člověk na někoho nemůže zapomenout, tak o něm mluví. A to je i tento případ. Já bych byla obezřetná. Protože kdyby to bylo za ním, tak o ní nemluví. Může si uvědomovat že s ní nebyl nejštastnější, ale city mu říkají něco jiného..
    Jen nic neukvapuj a uvidíš. Přeji hodně štěstí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist