Problémový vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419355 12.4.2019 9:14

Dobrý den,
omlouvám se za anonymitu.
Ale k věci je mi 18 let a žiju s přítelem kterému je nyní 29 let jsme známé se už 5 let a od 14 sme spolu začali chodit on bydlí v Brně a já bydlela v Ústí nad Labem chci zdůraznit že je to můj první a taky vážný vztah a musím se někomu svěřit a zeptat se Vas zda má tento vztah dále,, spravovat" jde o to že přítelovi sem přišla začátkem ledna že měl založené Badoo z toho sem byla úplně v šoku a dělala sem hrozný scény, na to když sem mu volala co to má znamenat mi tipl mobil a přišel až asi kolem 6h ráno byl hrozně ozraly, po nake době mi řekl že si chtěl jen s někým pokecat a ne si hledat nake ženy ale to co sem četla co jim píše třeba:kdyby sem bydlel kousek tak tě tahám pořád ven atd.. He pravda že žádné prasárny nepsal to období se nějak pomalu zlepsovalo ale ztratila sem k němu důvěru řekl mi že to udělal kvůli tomu že sem na něho 2 roky zlá atd... A že kdyby nebyly vánoce tak by se semnou rozešel, hodně sme se poslední měsíce hádali uznávám že sem někdy byla nepříjemná ale mám k tomu své důvody škola,... Ale hlavní důvod našeho vztahu který už asi nemá smysl je ten že si asi měsíc píše s nakou ukrajinkou ona si mění fotky a o taky myslím že kvůli ní si je mění nepíší si přes fb ani přes seznamku ale přes herní portál Steam kde spolu hrají jednu online hru přes kterou sme se taky poznaly hrozně skrýval co píše pak sem se musela podívat vím že se to nedělá ale musela sem to vědět, psal ji například. To jsi ty na te fotce?! A mám tě rád a pusinky sem z toho celá špatná a já ho pořád miluju říká že chce pauzu třeba na týden že čas to možná spraví bydlím u něho i kvůli škole a zvažuji individuální plán. Děkuji za Vaše rady a komentáře budu ráda za každou radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy12.4.2019 10:41

    Ahoj, promiň, ale tohle mi jako vážný vztah opravdu nepřijde. Píšeš, že jste spolu od tvých 14, takže 4 roky. To, že on flirtuje s jinou a ty mu čteš zprávy je jasný ukazatel, že takhle to dál nejde. Velkou roli určitě hraje i to, že je to vůbec tvůj první vztah. My, ženy se k prvnímu partnerovi většinou fixujeme více než je zdrávo a to pak má za následek vyhrocené scény atd. Další věc - pauza - nic takového neexistuje, prostě se s tebou chce jen zbaběle rozejít a nechce ti to říct přímo. Bohužel, ale zkus to brát jako nový začátek.

  • Taky bych to neviděla moc nadějně, přijde mi, že tě bere jako pojistku, kterou má po ruce, ale jakmile najde někoho jiného, tak se s tebou rozejde definitivně, rozhodně tě, podle mě, nebere vážně. Rozejdi se s ním ty, ať si zachováš hrdost, takhle se milující chlap nechová.

  • Myslím, že sama vidíš, že tohle nemá budoucnost. Rozhodně ne žádnou pěknou :-(

  • Nechala bych ho jít... Měla jsem také vztah od 14ti let... Trval 6let a součástí bylo podvádění, lži... Vsadila bych se že o hodně věcech nevím... Jen si prodluzuješ trápení...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist