Problém ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #145760 26.7.2013 13:47

Zdravím,

Mám problém. Mám přítele 3 měsíce, vidíme se jen o víkendech, protože od sebe bydlíme 150km, pracuje v německu. Je mu 25let, je strašně hodnej, pozornej, pořád to jsou jen pusinky, dárečky, hezký slova, jak mě má rád, jak se mnou chce být a podobně.
Když v neděli odjel, tak jsme si psali sms a řešili jeho dovolenou a to, že se možná neuvidíme. Dalo by se říct, že jsme se kvůli tomu trošku neshodli. Ten den mi napsal, že rok a půl byl sám, že neví, jestli miluje jen ty situace se mnou, nebo přímo mě. Že když jsme se posledně neviděli 14 dní, což jsme se zase pár dní před jeho příjezdem neshodli, tak že se ns mě ani už tak netěšil, že jsem mu už tolik nechyběla. Nejsou to hádky, vždy se neshodneme jen o tom, že by jsme se neměli vidět. Prý má v hlavě zmatek a potřebuje čas. Co to je, když dotyčný neví, zda miluje jen ty situace, protože je dlouho nezažil nebo mě? Sám říkal, že za tu dobu se scházel s více slečnama a že až se mnou se cítí skvěle.
Když jsme spolu, tak je strašně hodnej, jak jsem už řekla. Tenhle víkend co tu byl, tak jsme i "plánovali" co a jak dál. Byl rozhodnutý se mnou být, i ten den napsal, že mu strašně chybím a po té menší hádce napsal tohle. Včera mi napsal, že tak či tak mu chybím, že mě má rád… ale když nějak poukážu na to, že mě mrzí, že to takhle má a že bych chtěla, aby věděl, jak to opravdu cítí, tak napíše jen že je sám zmatený a potřebuje čas… nerozumím tomu. Prosím, poraďte mi někdo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8926.7.2013 14:00

    Je to takové všelijaké, nic konkrétního. Chtělo by to opravdu probrat, jaké kdo máte vyhlídky a cíle, zda vám pouze víkendy stačí, a tak dále. A dle toho se rozhodnout.

  • Evidentně vůbec neví, co chce. Podle mě proto, že se nevídáte moc často, má pořád pocit "volnosti." Netvrdím, že tě podvádí nebo tak, to vůbec ne, jen prostě nejspíš neví, jestli chce být zadaný nebo ne. Když je s tebou přes víkend, tak si užívá toho pocitu mít někoho, kdo tě miluje, být na všechno dva, ale pak jak je sám, tak už zase ochutná toho, jaké to je, když se nemusí na nikoho vázat.
    Řekla bych, že je dost zmatený a každopádně mu řekni, ať si rozmyslí, co chce, jinak že ty už jeho chtít nebudeš :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist