Problem ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #471276 24.10.2022 16:20

Ahojky. Mam neco malo pres rok vztah. Ze zacatku byl super, ted posledni cca mesic mozna dva zacina byt vic protivny a neprijemny. Obcas opravdu hnusny. Nekolikrat mi udelal scenu, kdy na me i rval kvuli uplne blbosti. Ja jsem potom uplne malickata. Strasne spatne snasim obecne, kdyz je nekdo jen neprijemny nebo zvysi hlas. Zacne mi hned busit srdce, klepou se mi ruce a mam strach. Jinak je skvely a nemohla bych asi nic vycist. Nevim co s tim. Zkousela jsem s nim o tom uz xkrat mluvit, podle nej to ale neni pravda a ja to jen zvelicuju. Uvazovala jsem uz i o rozchodu, ale je mi to lito, mam ho rada. Jen uz nevim, co s tim delat/ jak se v takove situaci zachovat. Chapu, kdyz bych udelala neco opravdu spatne a on zvysil hlas. Vetsinou je to ale jen kvuli rozdilnemu nazoru.
Dekuji za Vase nazory:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem něco podobného. V takovém to vztahu jsem vydržela skoro 5 let než jsem potkala svého současného přítele se kterým jsem už rok a jsem nejvíc spokojená :) Můj bývalý přítel mi nadával skoro za vše, někam jsme jeli na výlet a vyskytl se nějaký problém ( nějaká uzavírka, špatně jsme odbočili, špatně jsem navigovala), nebo když jsem chtěla abychom byli spolu a on chtěl být s kamarády někde, tak byl protivný a následně mě seřval a odjel za nimi, chtěla jsem se jít projít a on moc nechtěl, ale on byl schopný celý den ležet a nic nedělat, nakonec šel a pak třeba začalo pršet, tak mě taky seřval. Teď když to tak píšu, musím se nad tím pousmát, protože toto opravdu není normální nakonec jsem zjistila, že v tom vztahu byla i nevěra a to tě nechci strašit, ale i to může být jeden z důvodů proč je takový, každopádně, neznám vás a nevím. Nejlepší bude, když si s ním sedneš a zkusíš se s ním o tom pobavit a rozebrat to chování, co mu vadí, jestli ho něco netrápí apod. Držím palce

  • VendulaMakule26.10.2022 14:29

    Vykaslete se na nej. Prave ze jste spolu jen rok, uz jen pro to. Lip nebude, spis hur. Vite, jak je to pak s detma a takovym chlapem? Mel by pochopeni pro vasi unavu a nalady? Ja si to zazila a bylo to hrozny. Mam vztah 20 let. Posledni roky se z myho muze stava v mnoha ohledech kopie jeho rodicu, coz tezce nesu. Utect ale nemuzu - hromada spolecnych deti a barak...to nejde. Vy ale muzete, tak utikejte rychle a daleko. Nezahodite pak zbytecny roky zivotem s nekym, s kym nejste stastna. Mate pak dyl nadeji na novou lasku! :-* Ze ho mate rada, na to se vykaslete. Budete mit pak rada nekoho lepsiho. Fakt! Hodne sil, devce! Neni to jednoduchy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist