Problém ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26424 18.5.2011 20:17

Ahoj holky, můj kluk mi řekl že už mě nemiluje a že ho ke mě nic nepřitahuje ale problém je v tom že mi vzápětí řekne že mě má strašně moc rád a když je se mnou tak je spokojený řekla jsem že se rozejdem ale prosil mě o ještě jednu šanci. Teď se snaží aby mě neztratil ale připadá mi vlastně jako kdybych ho do toho nutila! Nevyznám se v tom, poradíte mi prosím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych se na něj vykašlala. Bud sám neví co chce nebo tě podvádí. Toto samé jsem měla s klukem, kerý mě podváděl snad s 5-ti holkama a dělal to každé, Ale to jsem se dověděla pozdě. Skus se ho zeptat proč toto řekl atd a udělej si závěr sama

  • Ahoj ano ja bych se s takovym klukem taky rozešla asi neví co chce.Stejně ten vztah už není takový jako před tím.

  • full.avl18.5.2011 22:08

    Copak si neuvědomuje že tím, že bude udržovat vztah s tebou když tě nemiluje, bude trápit především TEBE když ti to oznámil? Některý kluci jsou fakt pitomci.:( Asi bych se na někoho takového vykašlala i když bych věděla, že to bude bolet. Ale někde tam venku bude kluk který bude milovat jen Tebe. Třeba někde takový už je. :) Tenhle Ti jen tím bude ubližovat.
    Hodně štěstí!

  • Ahoj,měla jsem něco podobného. Jednu dobu nám to s přítelem neklapalo,dost jsme se hádali ( uznávám,že to dost často bylo z mé strany ). Začal si psát s jednou holkou ( ale nic s ní neměl,jen sms ),trvalo to asi měsíc a pak mi řekl,že mě nemiluje,že jsem dost věcí pokazila. A že to tak cítí od poslední hádky,kdy jsem mu udělala žárlivou scénu kvůli kolegyni z práce. Že mu na mě pořád hodně záleží a nejsem mu lhostejná,ale že by asi bylo nejlepší to ukončit. Byla jsem to já,kdo chtěl druhou šanci. Domluvili jsme se,že to zkusíme do konce měsíce,už kvůli pejskovi co jsme si pořídili a že mě má rád,že se do mě třeba znova zamiluje. No a dopadlo to tak,že jsme spolu pořád a jsme šťastnější než předtím. Dost věcí se změnilo,já si díky tomu uvědomila jaké jsem měla chyby a co mu na mě vadilo,že to došlo takhle daleko a ty chyby jsem odbourala. Je to teď úplná pohodička a jeden druhého už by jsme nevyměnili.
    Neříkám tím,že je třeba chyba na tvé straně,ale zkus se ho upřímně zeptat,co ho vedlo k tomu,že si myslí,že už tě nemiluje. Třeba to může být úplná banalita,která se dá změnit. Sice to tak nemusí být a chyba může být u něj,ale za zkoušku nic nedáš. Jak jste spolu dlouho?

  • Pošli ho k vodě je to blbec co neví co chce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist