Problém v rodině-švagrová

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409358 22.11.2020 12:30

Dobrý den, potřebuji znát váš názor. Manželka od mého bratra, tj. švagrová před bratrem jakože v pohodě se semnou baví, bez jeho přítomnosti se nebaví, jedná z patra, povýšeně. Když se někde potkáme, jde-li sama bez něj, ani nepozdraví nebo dělá, že nevidí. Už jsem se s ní o tom zkusila pobavit, na to odpověděla, že neví o čem povídám.
Takže před bráchou jako v pohodě, přátelská sluníčková, bez jeho přítomnosti ukazuje druhou tvář. Vím, že k nám na vánoce bude chtít brácha přijet. Ale jak to udělat abych se viděla jen s ním? Ne s ní. On k nam stále chodí jen s ní.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja bych v tom nehledala nejaky konflikt.
    Bud je introvert, kdy je nesva, kdyz s vani je sama, v jeho pritomnosti se citi "bezpecneji" a komunikace je uvolnenejsi a pro ni snadnejsi, anebo vas na druhou stranu moc nemusi, nevyhledava kontakt s vami a v pritomnosti bratra se snazi nejak s vami vychazet.
    Ne kazdy si s nekym sedne a ne vzdy je to oboustranne.
    Nechala bych ji byt, moc bych se ji nevnucovala. Pokud vas nepomlouva nebo bratra nepostvava proti vam, nehrotila bych to.

  • Na Vánoce se to sluší, přijít s manželkou, to tak prostě je. Ale můžeš zkusit sejít se s bratrem bez ní při jiné příležitosti (napadá mě třeba, že by ses s ním ráda pobavila o vhodném dártku rpo ni? u toho přece logicky nemůže být:-D ).
    Pokud bys to chtěla s bratrem řešit, jak se k tobě švěgrová chová, pak je dost možné, že ji bude bránit a neuvěří ti. Na druhou stranu pokud mu naznačíš, že tě třeba mrzí, že jste zatím nenašly společnou řeč, zní to jinak, než když ji budeš očerňovat, že udělala to a tamto.
    Třeba to ona nemyslí špatně, třeba se jen něčeho bojí a snaží se nedát to najevo.
    A třeba to chce opravdu jen čas, než si na sebe zvyknete. Držím palce

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist