Problém v posteli

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54514 25.1.2012 13:11

Ahoj holky s přítelem máme takový problém, s kterým si nějak nevíme rady, tak bych Vás chtěla poprosit o radu, protože určitě nejsme jediní, kteří tohle řeší. S přítelem jsem asi dva roky a máme problém v posteli. Budu dost otevřená, abych se tu nesnažila něco vysvětlit dvě hodiny. Zkrátka po tom, co jsme spolu začali sexuální život, dlouho jsme si nevyhovovali, protože jsem se nemohla "udělat". Asi po roce se zadařilo a já konečně dosáhla vrcholu! Teď je ale problém v tom, že i když to jde, nějak to nestíhám. Přítel vůbec nevydrží, náš sex bez předehry trvá zhruba tři/čtyři minuty. Když se mi to začíná líbit, je povšem... Přerušovaná soulož také moc nepomáhá, protože pak je to prý ještě intenzivnější u něho... Jestli s tím máte zkušenosti, byla bych ráda za každičkou radu :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A co takhle předehra?Já jsem kapku více náročná,tak mně partner uspokojí (několikrát) před tím a pak se klasicky milujem.I když teda vydrží dlouho.No a pokud vrcholu přeci jen dosáhne a já stále nemám dost,tak se mi věnuje i pak.8-.Můj partner teda tvrdí že ani nemusí dosáhnout vrcholu ,aniž by pak byl nějak nespokojený.Ale to se zas nelíbí mně tak si jej vezmu do parády zas já.:-)

  • nevím, kolik je vám oběma let, ale co ho nechat poprvé at si užije on, a podruhé aby se věnoval on tobě? pokud je mladej, nebo ste spolu pár dní nebyli, tak to prostě je rychlejší a moc s tím neudělá :(

  • U nás je to často tak, že já k tomu taky nedojdu. Prostě je to moc rychlé. Jediná poloha a to ne vždy je ta, že jsem já nahoře, takže si můžu určit tempo.

  • Simone25.1.2012 14:16

    Pokud nepomůžou rady holek, zkuste kondom. Durex vyrábí dokonce i speciální prezervativy na oddálení ejakulace a funguje to. My jsme se jednou spletli a koupili si je a přítel říkal, že mu to na šoičce jakoby mírně znecitliví.

  • muj pritel se docetl na internetu,ze kdyz sexujeme a jde ,,to" na neho tak zpomali a v duchu pocita do deseti...vzdy nas sex byl max. 15 min a vcera jak zkusil tu metodu s pocitanim v duchu z toho byla hned uzasna pul hodinka:-D

  • U nás je to tak, že přítel se snaží v první řadě, abych dosáhla orgasmu já, protože u něj je to jednoduché, že :)
    Většinou je to přerušovaná soulož, když už on cítí, že to na něj jde, na chvíli přestane a dokážeme se milovat i hodinu (kdybychom nebyli studenti a byli doma déle sami, věřím, že by to bylo i déle).
    Nebo ho zkus první udělat třeba rukou a po pár minutách, půl hodině - až bude moct, tak vlítněte na sex a třeba vydrží déle, to u mého přítele také zabírá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist