Problém v posteli

Otázku položila: Anonymní uživatelka #27491 22.10.2011 20:56

Mám takového "kamaráda", s kterým spolu spíme zhruba 3 měsíce. Je to můj bývalý. On je mimořádně vyvinutý, a já mimořádně úzká, takže zezačátku mě to docela bolelo když byl moc hluboko, ale brzo sem se přizpůsobila a užívali sme si naprosto famózního sexu. Už od začátku říkal že jsem hrozně úzká, ale že se to roztáhne a je to v pohodě. Jenže poslední měsíc je to bída :( pokaždé když se domluvíme na schůzce, mi dopředu hlásí "dneska nic nebude!" což sem nějakou dobu nechápala, ale už vim proč. Nejprv si stěžoval že ho to bolí, jak jsem úzká a on moc velikej. Proč až po dvou měsících? Přikládala bych to tomu, že byl na začátku plný vášně a oba sme si to hodně užívali. Pak to začlo trochu skřípat - drobné neshody ale stejně mě to hrozně baví když sme spolu a podnikáme cokoliv. jenže už se skoro nevídáme, řekla bych že kvůli tomu sexu. Já mám na něj chut pořád ale ovládám se a nesvádím ho když o to nestojí, takže většinou začne on. Dřív tu bolest celkem nějak překonal, jinou polohou a tak, takže šlo jen o ten začátek a když ho ze mě vyndával při změně polohy, ale ted už to nejde at děláme cokoliv. I když jsem strašně vlhká a moc se mi to líbí, vždycky po pár vteřinách sexu mu zvadne, protože ho to bolí (mě ne, to je taky zajímavý). tak se mu začnu věnovat jinak, a jakmile znova zasune, tak mu za chvíli znova zvadne. minule sme to kvůli tomu ukončili. nabídla jsem mu zadeček což by mělo být snad ještě pevnější, jenže to byl zase v euforii (miluje zadečky) a zjistil že ho bolí až když se udělal. Jsem z toho neštastná. občas ještě spí se svou bývalou přítelkyní a s tou si náramně užívá, a se mnou to prostě nejde :( mám ho ráda a nechci o něj přijít, a tohle bych asi viděla jako důvod proč by se se mnou přestal vídat. už ted to jsou samý výmluvy a pořád nemá náladu. i když třeba to nejsou výmluvy, ale dřív sme se vídali snad každej den, spali sme spolu obden a bylo to super. nevíte někdo co s tím aby ho to nebolelo? :( sem lehce zoufalá

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • spis to vnimam u nej jako nejaky psychicky blok, kdyz mu zvadne...nejak ho to zuzkostnuje, to jeho "selhani", proto uz do toho nechce jit, je dobre, ze na nej netlacis...ja mela zkusenost s chlapem, kterej kdyz melo jit na vec, zvadnul, pak sme to zkouseli jeste trikrat, ikdyz byl nadrzenej, ze strachu, ze se to stane, se to stalo..podle me problem u tebe neni..ale mozna bys mela se vykaslat na byvaleho a uzivat si treba s novym pritelem.)

  • Ahoj... Já mám přítele jsme spolu 2 roky a máme to stejně jako ty. Jsem hodně úzká a on vyvinutý. Ale kdykoliv jsem zvlhla tak bylo po problému. Spíše to bolelo mě ,ale jeho nikdy. Je to zvláštní..zkušeli jste třeba nějaké lubrikanty??? Je docela divné,že ho to bolí až teď a předtím nikdy ne. Zkus si s ním o tom na rovinu promluvit..

  • Ahojky, já jsem taky uzka a manžel je vyvinutější a problém mám spíš já, myslela jsem si, že se to změní po porodu, jenže jsem rodila císařem. Manžel si teda vůbec nestěžuje, takže bych si s ním taky promluvila na rovinu a uvidíš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist