Problém se zažíváním

Otázku položila: Bývalá uživatelka #125945 18.2.2016 22:19

Ahojte holky,ženy :-) Jdu si pro radu. Malá má za 9 dní 2 měsíce,a celý 2 měsíce mi plaká.Nejdřív sem myslela,že je to tím,jak je amlička atd,ale pak sem si postupem času začla všímat,že se kroutí a rudne atd a že má prdíky :-(Kaká mi 1krát denně někdy kaká až za 2 dny. Jsme na UM, Beba Comfort,používám kapičky infacol, probiotika Biogaia, máme krém na masáž bříška Pupík, cvičíme s nožkama,koupeme,nahříváme bříško,ale malá se pořád kroutí pláče a pláče :-( Já už jsem zoufalá,je mi jí stašně líto,nevím už jak jí pomoct,kolébám ji,utěšuju,zpívám..uklidní se,usne to všechno jo,ale když je vzhůru pláče.. Dávám fenyklový čajík od Sunárku. Dnes i docela blinkala po mlíčku. Tak si říkám muže to být tím mlíkem?Doktorka mi pořádně neporadila, už si hledám jinou,ale nechi čekat, chci jednat,chci mojí berušce ulevi a dát ji to nejlepší,prosím poradte mi co mám dělat,zda vyenit mléko,nebo zda je to neco jiného,nejakou radu,třebas nekdo,kdo prosel tim stejnym a třeba me i podporit a napsat,ze to prešlo..:-) Prosím vás o pomoc....:-(

jestze doplnim,ze po ty Bebe Comfort co dáváme nám ale hezky přibrala,,,:-D

  • 19.02.2016 13:08:52 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • alenabartackova19.2.2016 6:39

    Mne rvala do ty doby nez zacala lezt a v tom brisku se to zacalo hybat. Oni se ty miminka s temi prdiky neumi vyporadat :-( A blinkala do te doby nez zacala jist prikrmy. Pokud ji a prospiva, tak bych ale mliko nemenila.

  • Neboj to přejde. Dávej casto na bříško. U nás to přešlo kolem 3-4mesice. S timto UM zkušenosti nemám tak neporadim. Je malinka, ještě nemá dozrály trávicí trakt. Výdrž bude lip ;-)

  • Carrie00719.2.2016 0:52

    Cetla jsem v jedne "maminkovske" skupine na fb, ze vigantol muze zpusobovat koliky a bolesti briska.... nemuze to byt tim?

  • dancewomen19.2.2016 4:03

    My si prožili koliky do 4 mesice a ještě teď obcas má,máme 4,5 měsíce:-(Zkouseli jsme 5 mlik,držím pěsti,ať to u Vás přejde,vím,že je to náročné,nezbývá,než brouckum ulevovat!

  • Veronika3219.2.2016 7:29

    A nezkoušela jsi jinou značku UM? Může to být i tou UM, nemusí sednout kažkému, mi máme teď Nutrilon klasik, zkoušeli jsme i Nutrilon HA-nemohla kakat, tak jsme přešli na Hani-nechtěla ho jíst-prskala, Bebu Comfort jsme vyzkoušeli taky, ale nejvíc je spokojená s Nutrilonem klasik:-)

  • prvně dávej fenykl ne granulovanej, ale uvař ho z fenyklu, který koupíš mezi kořením nebo aspoň kup pořádný fenyklový čaj. miminku tím neublížíš (vyzkoušela jsem na vech svých dětech). granulovaný jsou k ničemu a hlavně jsou slazený a to ty prdíky ještě zhorší! za sebe můžu velmi vřele doporučit nošení v šátku nebo manduce svisle bříško na břícho, to bylo s fenyklem jediný co u nás pomáhalo. bříško miminka se od maminky zahřívá a tím uvolňuje křeče a se zahřátým bříškem odhcázejí prdíky kdykoliv, navíc jak se pohybuješ, pohybuje se s tebou i miminko a tím se ty plyny též pohnou. no a nošení má i spoustu jiných výhod;-) při správně uvázaném šátku se o záda miminka bát nemusíš, mám doma srovnání nošence a nenošence a se zády jsou na tom zatím mnohem líp nošenci, chodí rovně, nehrbí se ani při sezení atd. a nenošenec musí kvůli zádům cvičit:-(

  • Nám na tohle zabrala BIOGAIA je to sice dost drahé,ale jediné co nám fakt zabralo.Mala byla za dva dny OK

  • Já sice kojím, ale na prdíky nám skvěle zabral BabyCalm..

  • Ja mam teda chlapecka 3mes. A take jsme dost trpely na koliky. Od dr jsme dostaly um Nutrilon anti-colics a do toho kapky infacol a myslim ze to zabralo. Ale spis vydrzet. Ono je to prejde, chce to jen cas a trpelivost. Oni z toho taky nemaji nejlepsi pocit ale holt to k tomu patri . Tak hlavu vzhuru a vydrzte 😉

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 593 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist