Problém se závislosti miminek

Otázku položila: Machu 16.7.2017 11:43

Maminky jak řešíte závislost miminek na Vás ? Malý má 3 měsíce a poslední 2 týdny začíná zkoušet. Když ho položím na deku začne plakat a pláče i 20 minut dokud si ho prostě nevezmu do náruče a pak je klid a když ho zase položím začne plakat. Tak samo i po krmení je přebalený nakrmený položím na deku a řve, když si ho vezmu k sobě je klid. Jak jste toto řešily vy ?

  • 16.07.2017 13:22:54 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Poridit satek ci nositko a nosit :) je jeste malinky,potrebuje citit maminku :)

  • Užívejte si, pak vám se budete chtít mazlit a on už nebude. Taky jsem měla závisláka a čím víc se nosil a mazlil, tím líp se pak stal na mě nezávislým. Od 2let je to samostatná jednotka a to na mě jako mimino přes den i spal. Do svého pokojíčku odešel sám po druhém roce.

  • Vždyť jsou mu tři měsíce, samozřejmě, že je závislý. Malý tuhle krizi měl asi týden, tak jsem ho holt imrvére nosila v šátku. Za ten týden to přešlo a bylo to zas ok. Jestli jsi proti nošení, tak je to samozřejmě tvoje věc, ale podle mě je to nejlepší řešení. Taky ho může bolet bříško - při nošení se natřásá a uvolňuje. A dvacet minut bych ho teda určitě plakat nenechala :-o

  • Bude závislý ještě mnohem déle a více. Chce být s vámi. Také jsem hodně nosila. Nebo byla s nim na dece. Pro něj je to nuda byt sám na dece. Až bude akčnější více se zabaví. Ale závislý bude stále a trochu jinak. Stále za vámi poleze. :-D

  • Rutoslavka16.7.2017 21:10

    Já bych to ani nenazvala problémem. Je to normální..;-) Dítě chce maminku, buď mu k dispozici, když tě potřebuje..;-) Jak už holky řekly,nosit,nosit,nosit a neboj rozmazlence z něj nevychovas, ba naopak, pokud budeš uspokojovat jeho potřeby, bude v tebe mit důvěru a bude z nej jednou samostatný sebevědomý jedinec. Hlavně nenechávat vyřvat..8-.

  • Veronika3216.7.2017 12:38

    ahoj,jak jej na deku pokládáš?na záda nebo na bříško?a co jej položit vedle sebe,aby cátil tvoji přítomnost?

  • terryk16.7.2017 13:53

    Taky jsme měli mamana, takže soucítím. Pokud nejsi nosici typ jako já (mě to děsí kvůli mým zádům a zpocenymu děcku), budeš mít celkem hoňku:-D já s malým třeba ležela hodně v posteli a mazlili jsme se. Samo jsem zkoušela od něj odcházet, na moc dlouho mi to ale nikdy nedovolil, bohužel. Zlepšilo se to snad až v době, kdy se začal plazit, tedy v sedmi měsících. Kdy jsem ho vypustila na zem a měl mě v dohledu.

  • Ano, take jsem to tak mela s malou, muj mi i nadaval ze jsem si ji naucila na ruku a ze je rozmazlena ale mala jen chtela nosit , houpat a citit me, pak nastal zlom a uz si vystaci sama ( je nam ted 7 mesicu) obcas zaplace ale uz to neni tak jako ve 3 mesicich..zlepsi se to uvidis, plakat bych ji nenechala ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist