Problém se vztahem s klukem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376292 22.9.2017 15:05

Ahoj, je mi 18 a mám problém který mám už delší dobu..
Vždy když něco přijde s klukem, a schyluje se to k tomu že budeme mít vztah vycouvám, prostě se mi to zhnusí..a už mě to mezi nami nebaví, natož abych chtěla s ním být ve vztahu..a pak furt dokola. Asi jen letos v létě jsem prožila takovou tu krásnou lásku, ale v cizině s cizincem, byla jsem tam na brigádě takže měsíc a pár dní, doopravdy jsem k něj něco víc cítila, i on ke mě prostě krása. Dělal pro mě vše, přenášel mě přes vodu, abych se nenamočila, na večeři jsme p sobě házeli jídlo, prostě jak z filmu znáte to. No doopravdy jsem v tu chvíli chtěla zůstat tam, v cizině, on chtěl taky, nebo odjet semnou..co jsem odjela domu tak jsem se pár dní trápila, psali jsme si atd. ale pak se to vytratilo prostě to byla jen ta letni láska. Ale asi jen u něj jak prvního kluka jsem cítíla to, že ano že s ním chci být atd. možná tím že jsem věděla že to stejně po měsící skončí a už se neuvidíme..Ale když chce semnou do vztahu kluk odtud, s kterým můžu do budoucna být, tak z toho couvám..nevím čím to je..ano už jsem uvažovala i jednu dobu o mé orientaci, ale holky mě nějakým zposobem nepřitahují, (měla jsem s kamarádkou něco víc tak ze srandy a nic to semnou nedělalo, spíš naopak..) takže tím to nebude..přitom mi bude 19 a už bych nějaké usazení s klukem chtěla. Taky to mám tak, že se vždy uzemním u kluka co je větší hajzlík, než u toho co by pro mě snesl modré z nebe, a s těmi hajzliky to pak stejně nevede nikam takže tak.. :/ má to někdo taky tak ?

  • 20.03.2019 19:53:28 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě spíš připadá, že vztah nechceš, máš z něho strach. Sice říkáš, že se chceš usadit, ale podle toho, že vždycky vycouváš mi to připadá přesně naopak. Ještě jsi s nikým nechodila? Myslíš si, že s prvním klukem zůstaneš už do konce života? Občas se to stane, ale většinou ne. Já jsem vždycky chodila s hodnýma klukama, kromě jednoho. Ten se ke mě za začátku choval hrozně hezky, ale postupem času se z něj stal hajzl a když jsem se s ním teda konečně rozešla, dokonce to zašlo až ke stalkingu, vyhrožování a nadávkám. Trvalo to přes půl roku. Problém je asi v tom, že i ty hajzlíci se nejdřív chovají jako milý hodný kluci a až po nějaký době se z nich vyklube ten špatnej. Jinak mě je taky 18, mám 3. vztah, budeme spolu už skoro 2 roky. Přítel je o 5 let starší a teprve teď mám opravdu pocit, že je to ten pravý. Tak uvidíme. Polož si otázku, jestli vztah opravdu chceš, nebo ti jenom připadá, že už bys ho měla mít, že na to máš věk a tvoji spolužáci už dávno někoho mají. Nenuť se do toho a ono to přijde. :)

  • Ahoj, neměj strach. Já to měla velmi podobně jako ty - vždy mě to po chvíli omrzelo, kluk se mi jak píšeš zhnusil a už jsem s ním nechtěla nic mít .. Taky jsem byla smutná z toho, že s nikým nevydržím atd.. A chtěla mít hezký dlouhodobý vztah. A splnilo se mi to.
    Jsi ještě mladá - neboj, myslím, že věk u mě hrál největší roli. Je mi 25 a s přítelem, se kterým jsem teď, je to jiné, než u předchozích (a snad to nezakřiknu :-D). Zbytečně na nic netlač - ono to příjde, u někoho dřív, u někoho později. :-) Přeji hodně štěstí!

  • Mela jsem to dost podobne jako ty. Par rande s klukem, zaclo to nekam smerovat, on mel vzdy velky zajem ale me se hnusil vic a vic. Malickosti, nebo tomu vzdy neco chybelo. Duvod jsem pochopila pozdeji - vetsina ceskych chlapu jsou proste nevychovany burani a nevi jak zachazet s zenskou. Klidne me tu ukamenujte, ze zrovna vy urcite mate tu svetlou vyjimku. Par jich mozna je, ale hoooodne malo. Poznala jsem hodne chlapu a vysledek vzdycky stejnej. Pokud byl civilizovanej, cistotnej a inteligentni, tak mel ale natajno dalsich 10 holek. Ty verny stali za nic. Katastrofa. Takze ziju ted v Praze a od te doby jsem randila s cizinci a jsem 100% spokojena. Nasla jsem toho perfektniho a vedela jsem to od prvni schuzky. Vzali jsme se a mame miminko na ceste a kazdy den pomalu dekuju bohu za to, jak super chlapa mam doma

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 682 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist