Problém se vztahem a rozchod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #320845 11.5.2017 0:00

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak zvládáte rozchody? Co třeba děláte nebo tak?

Ani nevím, jak se to stalo, ale z mého milého starostlivého kluka se postupem času stal nechutný sobec, který po mě neustále řval. Byla jsem s ním dva roky. Často jsme se hádali, protože jsme se na něčem neshodli a protože nebylo po jeho, řešil to agresivně a většinou po mě nechutně řval, až mě to většinou rozbrečelo. Hodně krát jsem s ním o tom mluvila, že mi to nahání hrůzu, ale vždycky když se něco pokazilo, byl zase takový. A někdy byly zase chvíle, kdy byl neuvěřitelně hodný. Vzal mě třeba do restaurace a v noci se ke mě pořád tulil, ale vždycky stačila nějaká blbost a byl uražený nebo naštvaný. Najednou prostě po jedné hádce se mi přestal ozývat. Viděla jsem ho naposled před více jak měsícem, abyste chápaly, žije v jiném městě. Psát mi taky nepíše a když jsem mu několikrát psala, co se děje, ať se chová normálně, buď mě totálně ignoroval nebo psal neustále něco ve smyslu, že za všechno můžu já, že jsem špatná a takové podobné. Jakoby čekal, že prostě se ten vztah ztratí nebo nevím. Nevím, co mám dělat. Je mi strašně líto, že se z tak skvělého kluka stal takový zlý člověk, který mi nebyl ani schopný říct, že mě má rád nebo mě podržet. Po dvou rokách se mi nechce od něj pryč, když některé chvíli byly skvělé, ale vy byste si nechaly líbit takové chování? Snášela jsem to dlouho a bylo z toho jenom to, že jsem pořád brečela. Takže ani nevím, jestli vůbec chtít, aby se vrátil, nebo ne. Asi tuhle otázku ani nikam nesměřuju, ale byla bych ráda, kdybyste se k tomu nějak vyjádřily. Nechci to nikomu říkat. Jedna kamarádka ví i o tom, jak s chová a jedna jenom, že je to mezi námi špatné. Mí rodiče to určitě ví, i když nic neříkám. Řeči, že nemá čas nebo že je v práci po čase přestanou mít účinek. Asi to prostě jen potřebuju někomu říct, protože pokud je mezi námi konec, nevím jak se s tím vypořádat. Jsem citlivá, takže tyhle věci nesu špatně. Máte nějakou radu? (oba 18let)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Souhlasím, že to je prostě konec. Jen pokud tu někdo radí, abys pomalinku nacházela cestu k novému vztahu, tak tady tomu napiš ještě poslední zprávu. Že je opravdu konec. Protože jestli je takhle výbušný mohl by časem až si najdeš jiného, na tebe začít útočit. Dej mu tedy jasně najevo, že je mezi vámi konec a jdi nějak dál. Moc ti držím palce. Vím, že je těžké vzdát se těch krásných chvilek, ale bude to vážně lepší.

  • janalab11.5.2017 0:25

    Bud rada, ze to tak dopadlo a ber to jako konec, verbalni agrese nema casto daleko k te fyzicke. Pokud to takto "ukoncil" a dal to nechce resit, zacni si hledat novy vztah . Kazdy rozchod boli, nekdy pomuze se z toho vybrecet, jindy sverit se kamaradce, nekdy treba bova fyzicka aktivita nebo sport, ktery Te zabavi... Jsi jeste mlada, tak ver, ze prijde nekdo lepsi, kdo si te zaslouží a bude se k Tobe chovat hezky a s laskou;-)

  • Ničeho nelitujte. Pro toto není omluva, odstřihněte ten vztah. Vzpomínejte na ty dobré chvilky, ale dívejte se dopředu. Vztah je především o vzájemné úctě. Nepsala bych mu, tím jen ukazujete podřízenost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist