Problém se vztahem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412582 17.8.2020 14:40

AHoj holky, zajímal by mě váš názor prosím. S partnerem jsme spolu již 6 let. víc jak rok se snažíme o miminko, povedlo se, ale ve 4 měsíci jsem potratila. Mě to moc trápí, miminko moc chci, ale snažím se jít dál a moc na to nemyslet a snažit se znovu:-) co mě ale trápí je, že si mě partner nechce vzít za ženu. když jsem byla těhotná tak se vyděsil, že nechci aby se miminko jmenovalo po něm pokud si mě neveme tak začal řešit svatbu, ale jakmile jsem potratila tak svatba je od té chvíle úplné tabu. Moc mě to trápí, připadá mi že pokud mu nedám dítě tak si mě nevezme. s partnerem máme moc hezký vztah, nechtěla bych ho ztratit.i když říká že vzít si mě chce, nemyslím si to...co si myslíte vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy17.8.2020 16:03

    Na tak velký závazek jako je dítě se cítí, ale na svatbu ne? Nerodila bych dřív než bych byla v manželství, přijde mi to jako neúcta k ženě - dítě si mi dala, víc nepotřebuju 🤷‍♀️ Ale každý to vidí jinak, musíte se dohodnout spolu. Když máte jinak hezký vztah, tak se o tom normálně pobavte ne?

  • birknerka17.8.2020 15:31

    My máme 4 tydny velké miminko a taky si mě zatím přítel nechce vzít. Taky mě to trochu mrzí, ale rozumim mu, že se na to ještě necítí a není zcela odhodlán vstoupit do manželského svazku. Neřeš to když máte jinak krásný vztah.

  • lenkaberuska7.9.2020 9:21

    Já bych se s tím netrapila a v klidu bych se soustředila na to, abyste pořad měli tak hezky vztah a řešila bych případné další otěhotnění. Snaha o miminko a potrat je velká zátěž, obdivuji tě, ze to tak dobře zvladas. Když se bude cítit do sňatku dohnán, tak asi nebude vnitřně spokojený a asi to manželství moc dlouho nevydrží. Kvalita vztahu není o tom papíru, což bohužel dokládají i statistiky, které ukazuji, ze téměř 50% manželství se u nás rozvede.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist