Problém se spanim

Otázku položila: barca.krizkova 7.2.2016 19:54

Ahoj holky, mam dotaz.. malej se vzbudi 3-4x v noci na jidlo a nic mu nepomůže.. ani kaasicka nebo pudink nepomáhá.. :-( pry by uz mel spat celou noc.. poraďte prosím :-(

  • 07.02.2016 20:52:33 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk7.2.2016 20:06

    Nechci strašit, ale jsou spací a nespací děti. Některý spěj celou noc od šestinedělí, jiný klidně až v šesti letech. Takže nějakej věk, kdy by měly spát celou noc, je jen holá teorie. Nás borec spí celou noc třeba až teď, v roce a tři čtvrtě. Přičemž před rokem byl vzhůru co dvě hodiny. U nás za to mohlo kojení. Jakmile jsem přestala kojit v noci, začal spát. Jiný děti začínají spát, až když začnou běhat. Prostě každý dítko je jiný.

  • A to říká kdo? To jsou strašný žvásty :-D moje matka mi furt tvrdila jak je špatně že maly přes noc nespí nebo že se mi budí v noci, rázně jsem ji vysvětlila že mě nezajímá jak to mely ostatní děti nebo my kdy si, každé dítě je jiné a hlavně nic není špatně, je to normální věc, cpát ho pudinkem? Kolik malýmu je 10m ? To snad ne to neni zádný řešení aby si nadlábl brisko a spal celou noc, dítě chce matku, cítit ji, muzou růst zoubky, zly sny, muze ho bolet i brisko těma těžkýma kaše ma, ale rozhodne nic neni spatne....četla jsem ze děti se některé do dvou let budí prostě, doporučuji nikoho neposlouchat, oni jsou vždy kolem nas lidi chytří a srovnávají jak to bylo kdy si ...

  • hiuhi7.2.2016 20:01

    Kocko, kazde dite je jine... Nektere se budi, nektere ne.. Muze chtit jen citit tvoji blizkost... Ted si nevybavuju jak to mas s kojenim, ale pokud kojis, tak chce prso...a nemyslim si, ze kvuli jidlu jako spis kvuli uklidneni se... ;-)

  • Já to nějak nemám ráda, to že "by měl, protože náš to tak dělal..." :-( Můj má skoro sedm měsíců a v noci se budí tak 5-10x, přisaje se a spí dál. Bohužel večer nikam nemůžu, i když by babičky kdykoliv a rády pohlídaly. Nějak jsem si na to zvykla. Ale kdykoliv se to může změnit...a zkusil ho hlídat v noci někdo jiný než ty?

  • Martasek897.2.2016 20:15

    Mně spala holka celou noc v 8-i měsících, jinak se myslím 2x, možná 3x ještě nějakou dobu budila. Může se zkusit, aby vstával někdo jiný, nebo zkusit dát jen čajík, případně zkusit uspat a nedat UM.

  • chmelinda7.2.2016 20:21

    Ahoj, jo možná by měl spát celou noc:-), ale asi nechce. Dělám si legraci, mě se syn budil 1 x za noc na mléko cca okolo 1 hod. do 18 měsíců a flaška s čajem fakt nepomohla a k tomu ještě tak 5x na pohlazení. Teď mu je 2,5 a v průměru se budí 2x - 3x za noc, dojdu k němu pohladím a spí dál, pokud se budí víckrát, tak buď ho přesunu k nám do postele a teď má svoji velkou postel, tak si lehnu k němu. Celou noc spí párkrát za měsíc. Záleží kolik malému je, třeba se to brzy srovná. Držím palce, ať Ti drobeček začne hezky spinkat. Já už nevím co s tím, možná kdyby měl svůj pokoj, tak by se to zlepšilo, ale mámě malinký byt a hrozně špatně dispozičně řešení, tkaže zatím má smůlu a tedy vlastně i já:-(

  • malej se mně budil ještě ve 2 letech v noci na kojení. přestal se budit až sme ve 27 měsících přestali kojit. a i tak se třeba 1-2x za noc vzbudil.
    takže vydrž ;) bude líp :-)

  • donalabuznice29.11.2022 23:10

    A máte pokojíček dobře zařízený, není tam něco co by jeho spánek mohlo rušit? Na https://chytryspanek.cz/ jsem si o tom něco málo četla a můžou dost vadit rušivé elementy, jako blikající elektronika, světlo z ulice a podobně. Zkusila bych se zaměřit na to :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist