Problém se sexem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #337156 1.7.2018 23:47

Ahoj dámy, mám docela velký problém, který mě trápí a přijde mi to fakt trapné, proto to taky řeším anonymně. Měla jsem kluka (svého prvního a ne, nejsem teenager) a přesto, že jsem ho milovala a při hraní mě vždycky udělal, o sexu se to říct nedá. Poprvé to ani nevyšlo, protože se prostě do mě nevešel, buď proto, že já jsem prostě drobná a on se zřejmě měl čím chválit, nebo jsem byla tolik nervózní. Jenže od té doby jsem se toho pokaždé bála, protože jsem si vzpomněla na bolest při tom a už jsem se nedokázala uvolnit, navíc jsem měla docela problém s pálením. Gynekoložka mi dala nějaké prášky, ovšem mi nepřišlo, že by to účinkovalo. Řešila jsem to dlouho, ale mě normálně nepřijde, že by mi něco bylo. Když to pálení občas přišlo, skočila jsem do sprchy a bylo po pálení. Zkoušela jsem později ještě jiné prášky a zase mi nepřišlo, že by se něco změnilo (pálení bylo většinou jen při tom). No a po čase se mi to s ním začalo hnusit, protože mě spíš s tím otravoval a vždycky to čekal, co vlezl do postele, což mi bylo nepříjemné a je fakt, že byl na mě potom i zlý.

Je možné, že jsem frigidní? Nebo to dělá jen nějaký strach? Nepřipadám si zrovna frigidní, protože si to udělám ráda sama, nevadí mi se podívat na porno a z některých kluků fakt nemohu, takže vylučuju možnost, že bych mohla být na ženy. Jenže ten kluk mi to prostě řekl a mě to docela trápí. Možná se mi po dlouhé době někdo zase líbí a já jsem taková citlivka, že prostě pro mě je to důležité a tak bych byla nerada, kdyby to nakonec skončilo stejně. A u gynekoložky jsem byla na prohlídce a když do mě cosi strčila (omlouvám se, ale prostě neznám ty názvy, no připomínalo to vybrátor) a to mě vůbec nebolelo a skoro jsem to ani necítila. Podle ní ji mám velmi pružnou, tak by se prostě i ten kluk měl vejít, ne? Navíc, lubrikant, který paní použila ani nepálil, zatímco ten, co jsme měli my, vždycky. Je prostě možné, že to prostě on dělal blbě a že mi neseděl lubrikant? Že by mě to proto pálilo a bylo to tolik bolestivé, od čehož jsem se pak nemohla znovu uvolnit? Prosím, poraďte mi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu2.7.2018 0:35

    Ten "vibrator" je vnitrni ultrazvuk ;)
    A k problemu - to nebyl pritel ale nevyzrale pako... Dalsimu priteli to vysvetli, rekni mu jak to mas. Nesmi na tebe spechat a do niceho te nutit. Na to, co bylo, nemysli.

  • Souhlasím s Risu. Nemyslím si, že bys byla frigidní, "jen" jsi kápla na pitomce. Jinak - já třeba i přes skvělého, empatického a hodného prvního partnera měla podobný problém cca ještě půl roku od zahájení sex. života a v dalším vztahu se to opakovalo - tak dlouho mi trvalo než jsem se naučila správně se uvolnit.
    Sex jako takový jsem si začala užívat až později a ani dnes - v pětatřiceti, nejsem schopna dosáhnout vaginálního orgasmu. Není to prý zas tak neobvyklé.
    Ještě mě napadlo, zda Ti partner nemohl pomoci svým přístupem vypěstovat "vaginismus" - to už je pak k řešení spíše se sexuologem či psychologem spíš než s gynekoložkou.

  • Pokud tě to palelo jen při sexu a jindy ne, tak to bylo lubrikantem. Mě pálí všechny lubrikanty z drogerky, jen ty co používá gynekolog ne. Při sexu používáme kokosový olej a super.
    Jinak vidím problém v uvolnění se a tvůj ex byl pěkný pako, taky bych se teď sexu bála. Určitě nejsi frigidni, jen z chování ex máš trauma. Chce to od dalšího přítele citlivý přístup. Určitě mu o své zkušenosti řekni. Věřím, že bude mít pochopení a bude citlivější a ohleduplnejsi.

  • Věřím, že to pálení mohl způsobit lubrikant. Také jsem na takové věci citlivá. Když jsme to s partnerem chtěli s lubrikantem vyzkoušet, tak mě to pálilo a vadí mi i kondomy s příchutí. Když do toho člověk nejde s tou správnou náladou, tak je to znát. Přeji, abyste si sex s příštím partnetem konečně užila ;-)

  • Mě pálí všechny lubrikanty "s příchutí". Zkoušela jsem teda jenom Durex a stejně je lepší normální. :D Ale normální od Durexu mě nepálí. Jinak pozor na ten kokosový olej, nesnese se s kondomem. ;) Jinak taky jsem zjistila, že pálení mám pokud použijeme kondom (zatím jsem nezkoušela hypoalergenní - bez latexu). Takže buď latex, nebo něco, co ten kondom obsahuje nebo opět lubrikant. Ale normální lubrikant od Durexu mi nevadí a bylo by divný, kdyby ten na kondomu jo. :D Nepsala jsi, jestli ste měli kondom, tak nevím. Každopádně přítel byl pitomec. Taky jsem takovýho měla, bohužel. Víceméně každej sex byl spíš znásilnění, protože myslel jenom na sebe a ne na mě, že nechci. Současný přítel je úplně nejlepší a chápe to, jde na mě pomalu. Přeju ti, abys měla taky takovýho :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 684 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist