Problém s vyvrcholením

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411628 13.10.2020 18:19

Zdravím. Je mi 18 let a nedávno jsem tak nějak začala žít sexuální život, s přítelem jsme už 50 dní a sex jsme měli už několikrát. Chtěla bych se zeptat ohledně orgasmu, vždy když mě totiž prstí, tak mám v sobě takový pocit, že "už budu" a ten pocit se neustále stupňuje, ale pak se najednou utne..prostě se asi jakoby neudělám i když k tomu vždycky zbývá málo, a takhle to mám nekolikrat za celou tu chvíli co mě prstí. Nevíte někdo, kde by mohl být problém?
Při sexu mám podobný pocit, ale ne tak intenzivní jako při prstění...a při sexu jsem orgasmus taky ještě neměla, ale i přesto si ho užívám.

Jinak předem děkuji za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem to úplně stejně. Přítel mi řekl, že nejlepší bude, když to vyzkouším sama, abych zjistila, co mám ráda, co mi vyhovuje. A přišla jsem na to. Problém byl jen v tom, že jsem stále čekala, až přijde to velké vyvrcholení, až došlo k bolesti. Když jsem zkoušela masturbovat, utla jsem to v tu nejlepší chvíli a najednou přišel orgasmus hned po tom, co jsem přestala. Možná ti to pomůže

  • Francy14.10.2020 6:03

    Při dráždění prsty cítím velkou intenzitu, když se přítel zaměří na bod G. Nicméně nikdy se mi takhle nepodařilo dosáhnout orgasmu, je to pro mě hrozně vyčerpávající a při tak silném pocitu, co cítím, se nedokážu 100% uvolnit a to bude možná ten problém. Ale mě to neva, přes klitoris dosáhnu vrcholu spolehlivě i několikrát za sebou :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist