Problém s rýmou už od narození

Otázku položila: Verunka000 1.8.2013 13:38

Ahoj děvčata chci se zeptat jestli se s tím někdo nesetkal nebo s něčím podobným. Malému jsou 4 měsíce a z toho tak 3 měsíce možná 3,5 má problém, že chrochtá a vydává divné zvuky, z nosu vysaju vždycky minimum, ve dvou měsících jsme byli na ORL a tam nic neviděl, že je to prý klasická rýma, ještě mi připadalo že se mi ten doktor vysmál co tam vůbec s rýmou chci. a furt se to s námi táhne u mudr vždycky když ho poslouchá tak na poslech je čistý. Tak já nevím co mu je někdy mi to dělá až špatně jak kdyby ty hleny měl v krku a vydává ty divné zvuky, Dneska jsem se naštvala a zavolala do jiného města na ORL a zítra ráno jdeme tak jsem zvědavá co řekne ona.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já nevím, ale přijde mi že miminko až moc pozoruješ...Pokud Ti dva doktoři řeknou, že je vše v pořádku...tak by jsi jim mohla věřit. Navíc když jste byli na ORL, tak vám dr. určitě zkoukl i nosní mandli (která může dělat problémy při dýchání a spánku). Dost pravděpodobně Ti jiný doktor na ORL nepomůže...a na alergo Tě nikdo nepošle, protože takto malým dětem se imunita ještě vyvíjí...a tudíž nemá smysl je testovat.
    Nespí Ti děťátko v peří? Zkus vypozorovat, kdy se mu ta "rýma" víc spustí a tomu se vyhýbat. Pokud má "jenom" rýmu, tak bych to nechala být...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist