Problem s rozchodem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409758 16.11.2019 21:53

Ahoj holky, svému pritelovi se kterym jsem byla cca pul roku jsem dala konec, několikrát me urazel, i sproste a i kdyz se potom omluvil a rekl, ze to myslel ze srandy, stejne to tam bylo.. pro ujasneni, nejsem dospela, takze jsem s nim nezila, kazdopadne několikrát mluvil dost casto jen o sexu, parkrat i presto, ze to bylo moje poprve me do toho donutil. Nechci ze sebe delat chudinku, jenom jsem to nechtěla a udelala jsem to proste pro nej, aby zažil nejaky zpestreni.. rozesla jsem se s nim presne z tohoto duvodu ale problem je takový, ze se mi vraci do hlavy, mam ho rada ale tohle uz neslo, citila jsem se jak kur*a uprimne, nějaké rady jak ho vytesnit z hlavy? Vim ze pomuze cas, ale vídáme se ve skole takze to neni to zlatý orechovy, díky za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Väčšinou my ženy dávame šancu aj zlým vzťahom len preto, že sa cítime samy. Takže skús sa zamerať na niečo iné, ideálne niečo, čo ti bude spôsobovať radosť, aby si si uvedomila, že ho nepotrebuješ. ;-)

  • Urcite bych si nasla nejakou aktivitu, nove kamarady nebo zajmy ci pokud se na to citis - noveho pritele. Kdyz bych ho potkala tak bych si pripomnela co mi delal za neprijemnosti. A ver ze dřív nebo pozdeji se s tim smiris ze uz spolu nejste..... Jinak nemuzu nabyt dojmu ze jsi ta sama co tu nedavno psala o analnim sexu protoze to chce pritel, nemam pravdu?

  • macicekkajik17.11.2019 9:27

    Ahoj, chci ti říci, že jsi udělala dobře, když jsi se s takovým klukem rozešla. To opravdu není omluva, když ti sprostě nadává a pak ti řekne, že to byla jen sranda. Je to psychické týrání a jde vidět, že máš hrdost a nenecháš si to líbit. Máš zkušenost a příště až narazíš na takový typ kluků, tak dáš od nich hned ruce pryč. A jak už tu bylo psáno, vždy jak toho kluka potkáš, vzpomeň si na to, jak ti ubližoval a jak tě do něčeho nutil a připomeň si ty pocity, které jsi u toho měla a řekni si, že to bylo moc dobře, že už nejste spolu. Během nějakého času to bude dobré. Pokud na něj myslíš i doma, tak se zaměstnej a utahej tak, až když půjdeš spát, nebudeš mít sílu na něco myslet. Dej tomu jen čas a bude vše dobré.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist