Problém s přítelovou matkou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37905 14.4.2011 6:01

Ahoj holky, už si nevím rady tak vás prosím o radu : Jsem z Prahy a přítel se za mnou před rokem přestěhoval z Moravy, je mu 27 mě 18, tak sme tak chtěli na Velikonoce zajet, navštívit jeho matku a sestru... Včera ji zavolal(já u toho nebyla) a když sem se ho zeptala co se stalo, protože byl hodně smutný, tak mi odpověděl, že se o tom nechce bavit a že mi to řekne někdy jindy a od té doby se se mnou nějak extra nebavil, taky to bylo večer kdy sme šli už spát, tak si lehnul uplně ode mě, což nedělá. Tak sem se naštvala a podívala se mu do tel., protože vím, že tam ještě psal sms no a napsala mu sestra, že proč nemůže přijet sám, že když tu byly asi před půl rokem, tak sem se prý na ně dívala stylem že jim ho stejně vezmu apod. a že se na mě jeho sestra bude dál dívat tak, že sem ji ukradla brášku(je jí 15), přitom si myslím, že to vůbec není pravda, byly sme normálně v Praze se podívat.... neni to že bych je neměla ráda, ale prostě mi déle trvá než se rozpovídám nebo se otevřu k někomu koho vidím poprvé v životě apod. a ted se bojím, že nás rozhádají a taky bych ráda, aby mi to přítel sdělil sám. Jak se mám ted chovat? Myslíte, že by byl dobrý nápad napsat jeho sestře a vysvětlilt ji to?? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud nemáš problém s přítelovou maminkou a popř. se zbytkem rodiny, kvůli jedné 15tileté puberťačce přece nebudeš sedět doma a tím zklameš ty, co se na tebe těší. Já bych dělala že o smsce neví a jela tam, sestry bych si moc nevšímala a povídala si s ostatníma.

  • alimos14.4.2011 6:45

    To by si měl srovnat v hlavě hlavně ten chlap.

  • No tuhle situaci ti teda nezávidím, doufám, že ten tvůj se k tomu bude umět postavit.
    Možná bych se zamyslela jak často se vidíte, protože jeho rodina mi přijde, že jim je smutno, že se i vlastně odstěhoval tak daleko, nevím jestli spolu předtím bydleli, nebo už byl samostatný ve vlastním. Já se třeba taky ráda vidím s mojí mamkou sama, bez manžela, ale máme to kousek v rámci města k sobě, tak to není takové "násilné". Ale za tchýni dojíždíme, ale zas ne nějak daleko, a tam už spíme, a tam tedy jezdíme pořád dva, na to si asi musí člověk zvyknout (hlavně jeho rodina).
    Nedělej rozhodně scény, protože to by se zhoršilo, jestliže mu sestra psala takovou SMS, tak stál za tebou!!! Zkuste se vídat častěji, když budou velikonoce, tak možná bych vzala nějaké dárečky na stůl, něco upekla, nebo nakoupila vajíčka, zajíčky, ...
    Zkusila bych se víc snažit, ale jestli to nepomůže!!! Tak na ně kašli, protože zas nejsi nějaká vtěrka!!!! Jeho rodina se chová typicky, ale až bude sestře víc a bude mít svojeho kluka, tak co??? Taky se bude držet maminčiny sukně??? Pochybuju, pro maminku je to šok, protože už si začíná uvědomovat, že děti odrostly a bude sama... Tohle jsem taky zažila s tchýní, když jsme začli bydlet s chlapem, zvala na návštěvy pouze jeho, mě nidky, a ten můj, že mám jít taky, a já že ne, že v telefonu jsem jasně slyšela stav se! ne stavte se! A taky dělala zcény, pořád mu volala, že potřebuje to a ono i do práce a hned přijěď... rozešla se tehda s chlapem tak toho asi na ní bylo hodně, ale už se to zpravilo.
    Zkusila bych teď na návštěvě víc zabrat, pokecat ze ségrou co kluci a tak...a kdyby byla situace, tak jí i naznačit, že se taky jednou odstěhuje.... ale jak říkám, nepřehánět, snažit se musí všichni ne jen ty!!! Hodně štěstí!!!

  • Myslím si, že si mu neměla co lézt do telefonu. ://

  • Já bych jeho pubertální sestřičku neřešila. Každá ví jaká byla puberta, někdo je prostě v ní blbější, a až bude mít kluka se ktrým bude bydlet, možná to pochopí. Maminka, přijde mi to pouze, že jenom je ji smutno, přece jenom, skus se vžít do její role, že najednou má syna tak pryč, syna, který s ní žil dost dlouhou dobu. Skuste jezdit k nim častěji, jeho mamince něco přivez, nebo jak říkají holky, něco na stůl atd... Rozhodně ji stoupneš v očích ;) a s jeho sestrou bych si hlavu nelámala, ona dozraje ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist