Problém s přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #100470 22.8.2013 18:08

Holky trápí mě to, že když se s přítelem pohádáme, tak mi nadává do krav atd. Už kolikrát říkal, ze to nikdy neřekne, ale stejně to zase řekl. Fakt si už nevím rády, on je jinak ke mě moc milý a hodný, ale tohle mě na něm moc mrzí. Nehorší je, že já to hrozně řeším a taky kvůli tomu brečím a on mi ještě kolikrát říkal ať nebulím, že jsem jak malá atd. Jsem z toho fakt špatná. :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak tohle na mě zkusil manžel jen jednou.sice jsem ho tenkrát dost vytočila,ale to neznamená,že si tohle bude dovolovat.pěkně jsem mu "vypucovala žrádlo" a už nikdy to slovo(ani jiné podobné,nebo ještě horší) z pusy nevypustil.

  • nekdy je to tezky,pokud je z rodiny kde takovy slova padaji bezne tak to nikdo treba ani nebere nijak osobne a pak se toho tezko zbavuje protoze je to proste nauceny a ve vypjatych situacich se nauceny chovani projevuje nejvic ikdyz se ho snazime vyvarovat..... ale i tak by si to ode me pekelne schytal,zvlast kdyz uz sliboval ze to nebude rikat.a ty se snaz to pak uz neresit,tim si akorat ublizujes a jeho tim pravdepodobne akorat nastves a proto ti rika at nebulis ap.

  • pritel mi tak rekl jednou, ja jemu taky jednou neco osklivyho a rekli jsme si ze uz nikdy vic...a zatim to drzime:-) ja bych to ve vztahu nechtela, i kdyz jsem to videla u nasich - pro zmenu z mamky strany. casto v hadce rekla tatovi debile apod. od nej jsem nic takovyho nikdy neslysela....no a klapalo jim to, ale urcite to tatovi bylo lito a ja bych to ve vztahu nechtela...zkuste treba uzavrit dohodu, ze si tak proste rikat nebudete akdyz to nekdo porusi, musi udelat neco velkyho - tomu druhymu neco koupit, uklidit celej byt nebo neco takovyho:-)

  • Hulvát jeden! Fuj! Jak by jemu bylo, kdyby jsi mu nadávala do kreténů? Takového partnera bych nechtěla.

  • My se s partnerem taky hádáme, ale nikdy mi takhle ani podobně neřekl. Zato já mu už jednou řekla, že se chová jak blbec. :-( Dost jsem se pak styděla... ale myslím, že takhle by se k tobě fakt chovat neměl. Taky jsem jednou příteli ze srandy, řekla ať drží hubu, protože předtím to použila jeho ségra a žádný problém, no přítel z toho byl dost smutný, takže se zkušenosti - co zkousneš od sourozence a bereš to jako srandu od přítele/přítelkyně už nemusíš. Takže ve vztahu jen slušně. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist