Problém s přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423722 1.2.2020 23:05

Dobrý den jemi 18 let mému příteli je 27,
Jemi líto že už musím poprosit o radu sem s přítelem rok, Náš vztah byl odzacatku hezkéj ale pak začal hodit častěji ke kamarádovi všechno by bylo v pohodě kdyby jeho kamarád nehulil a nekouril, můj přítel začal hulit trávu, začal se mě ptát na Prachy na travu, se svim Kamaradem je furt víc než semnou, už mě to začíná vadit, můj přítel me tam bere sebou ale já nehulim ani nekouřím říká že se zame nestidi ale Vzdycky když tam jsem tak jeho kamarad řekne ubalto, a když jsou z huleni začnou se bavít o přítelovich bejvalcich a meto začne štvát nechci vědět jaká byla, Tetka nedávno semi udělalo pořádně špatně můj přítel se ani nezajímal já sem odešla potřebovala sem navzduch venku sem byla jenom v mikine zniceho nic semi zamotala hlava řekla sem ze jdu prostě domu když se ani nezajímá doma sem si udělala těhotenskej test, a zniceho nic sem věděla že sem strašně Stašna, šla sem si lehnout přítel spal u kamaráda ráno sem se zbalila a šla sem ke kamarádce všechno sem ji řekla, kamarádka Řekla ať ho opustim ale to nedokážu, od kamarádky sem šla na gynekologie a tam sem se dozvěděla že jsem těhotná byla sem šťastná, chtěla sem to oznámit příteli ale byl stále u kamaráda, když přišel od kamaráda začal se keme hovat hnusně, bála sem se i o miminko, neřekla sem muto premejšlim že ho opustim máte někdo takovou zkušenost, bojím se o svoje miminko nevím čeho je schopnéj. Děkuji všem zodpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ten psaný projev je strašný. Nějak se mi nechce věřit, že ti je 18

  • Paneboze holka nauc se psat!! To se neda cist!
    Docetla sem az na konec a jedinw co k tomunreknu je vykasli se na nej a okamzite odejdi. Copak chces nebezpeci vystavovat sebe a sve dite? Ted uz to nwjai jen ty, ale musis přemýšlet v zajmech ditete. Prece nebudeš s nejakym hulicem co te nedokáže zabezpecit!

  • Ty hrubky jsou teda strašný.. Měla by ses trochu zamyslet nad svým psaným projevem. V životě budeš psát spoustu důležitých věcí, do práce, na úřad atd. Měla by si na tom vážně zapracovat, protože například budoucí zaměstnavatel by po přečtení něčeho takového mohl ztratit zájem. To zaprvé. Za druhé, to že máš přítele, který hulí trávu a nezajímá se o Tebe, je mi líto. Ale to že nemyslíte na ochranu je mi líto ještě víc. Vždyť je Ti teprve 18, sama jsi v podstatě ještě dítě. Vzhledem k Tvému věku a tomu, že ani nevíš, jestli se o vás vůbec partner postará, bych se zamyslela i nad potratem. Takhle můžeš zkazit život sobě i tomu dítěti. Pokud seš rozhodnutá, že si ho necháš, měla by ses poradit se svými rodiči, jak postupovat dál. A co se týče partnera, podle toho co jsi napsala, mi nepřijde že by to byl zodpovědný a spolehlivý člověk, vhodný do života pro Tebe i dítě. Každopádně mu to řekni a uvidíš, jak zareaguje. Dala bych ale jasné podmínky, musí přestat s hulenim a musí se postarat. Jinak bych ho nakopala do p**** a snažila se postarat sama. Každopádně tuhle situaci Ti vůbec nezávidím, protože jsi ve věku, kdyby sis měla ještě užívat života, cestovat, chodit na diskotéky, trávit čas s kamarády atd. A ne se muset starat o malé dítě, to chce hodně zodpovědnosti a hodně obětí. Nicméně Ti přeju hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist