Problém s nafouklým břichem

Otázku položila: Andanka6 5.12.2023 21:55

Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenost, co by mohlo zafungovat na nafouklé břicho? Letos mi bude 40 let a cítím na sobě, že mám pomalejší metabolismus než dřív.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak celkově se snažit mít víc pohybu, chodit na procházky, jsou i různé cviky přímo na nafouklé břicho. Snažit se dostatečně pít, neperlivé nápoje, nejlépe voda. Uzpůsobit jídelníček, může vám začít vadit třeba trochu laktóza, s postupem věku ztrácíme enzymy v těle, které ji dokáží štěpit, takže často nastávají trávicí potíže ...zařaďte kysané mléčné výrobky (kefír, podmáslí, acidofilní mléka apod.). Dostatek vlákniny. Jinak zkusit nějaké čajíky, fenykl, máta, zelený čaj atp. To jsou všechno takové obecné základy, které vám řekne každý, musíte zkoušet, hledat, co vám vadí ...:-)

  • BaraBlack7.12.2023 11:00

    Taky mi bude příští rok 40 let a máte pravdu, metabolismus se dost zpomalil :( Mě na to ale skvěle fungují probiotika a nafouklé břicho, co je beru, nemám.

  • Měla jsem nafouklé břicho a “ meteorismus”... pak mi vyšla velmi špatná cYtologie, skončila jsem na konizaci. Jako mávnutím kouzelným proutkem přešly i tyto problémy....

  • AlickaF12.12.2023 22:19

    Já doporučím tento doplněk stravy www.simplebiotix.cz Jde o probiotika a prebiotika v jednom, navíc obsahují i další účinné látky. Na zažívání a nafouklé břicho fungují skvěle a taky mám víc energie.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist