Problém s mamkou

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195661 9.1.2020 23:22

Ahojky jemi 17 let mám přítele jemu je 26 let.
Sme spolu šťastní, ale problém je v tom ze moje mamka neví že mám přítele, chtěla sem ji to říct jenom že přišla ségra a řekla že nemá ráda lidi kteří jsou od sebe daleko s věkem, tak sem stichla, za parádní sem ji řekl jeslí můžu jet ke kamarádce a ona že jo ale že ji zavola a tady byl problém já sem chtěla jet za přítelem jeho mamka mi pomohla naštěstí a přes vje cila moji mamku že jedu k její dceři, pak sem to takhle dělala stále a Mamka že sem stále někde pryč a já že to není pravda že chci prostě bejt s kamaradkou, pak ale nastal problém že mě už nechtěla pouštět ke kamarádce, to bylo utrpeni, mamka řekla že ona tady nebyla ani jednou a já sem tam jak pečená vařená, jenom že já řekla že ne jsem a že sem furt doma a že se prostě potřebuji bavit s lidma, pak bylo ticho, Tetka chci jed za přítelem ale mamce sem řekla že jedu za kamarádkou a ona že ke nepustí když sem nemocná ale mě už nic není a ona mě tam nechce pustit jenom že já už to nevydržím bez svého přítele, mamka má stále vy Hovorky když jedu kdo do jde se psem a další věci a já už nevím pridemi že chce proste abych byla jenom doma, nechápu, mamka nechala ségru dělat co chtěla a já nemůžu achjo todle není fér děkuji za odpovědi jeslí má někdo prosím rádu jak to mám udělat, a jinak já se to doma bojím rict

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy10.1.2020 5:37

    No, zkazilas co mohla. Si takhle chtěla lhát do svatby? Mámě si lhala ty, tvůj přítel i jeho máma, nic moc pozice vztekat se. Navíc být přítelem, tak bych se necítila moc dobře, že se scházíte tajně, ponižující pro něj. Kdyby byl co k čemu, tak se jde predstavit sám. A jeho matka se to rozhodla krýt, proč jako, to nedokázala mít rozum aspoň ona, když ho vy dva nemáte? Sklízíš, co si zasela. Nepočítej s tím, že po provalení bude tvoje máma skákat do stropu radostí, že máš skvělého přítele! 8-o 8-o Beztak už něco tuší.

  • WojKa10.1.2020 8:52

    Nevím tedy, jak dlouho jsi se svým přítelem, ale podle Tvého vyprávění vypadá, že už delší dobu. A ano, jak už tu bylo řečeno, zkazila jsi, co jsi mohla. Všichni Tvojí máme lžete a jelikož už jsem taky matkou, tak si to dovedu představit a asi bych jen těžko odpouštěla a už Ti nevěřila.
    A nechci být zlá, ale vzhledem k Tvému vyjadřování bych si nejdřív doplnila vzdělání a pak teprve řešila kluky a 'těžkou' zamilovanost. Ale to je jen můj názor.

  • Myslim ze nejhorsi bude kdyz mama zjisti ze ji celou dobu lzes a tohle vsechno delas za jejimi zady. Tak ztracis duveru a pak bude pro ni asi tezke ti zase verit, takze bych se nedivila kdyby ti to co doted delas to vsechno jen zhorsilo.
    Nebud hystericka a proste mamce rekni ze mas kamarada s kterym se mate radi a radi byste se vidali, pripadne zkus domluvit setkani aby se s nim mohla poznat a videla co je zac. Vekovy rozdil mi neprijde zas tak obrovsky a muzes argumentovat tim ze takto stary kluk uz by mohl mit rozum.. Nevim teda jak dlouho jste spolu...?
    Ale to jakym stylem jsi to psala... To bych te asi taky nikam nepustila kdyz bys byla takova hysterka :-D to uz by mi bylo jasne ze mas neco za lubem.

  • Upřímně, nevím, co očekáváš. Je ti 17, už bys měla mít rozum. Vyjadřování jako 13 leté dítě, co se vzteká, protože není po jejím. Já si v 18 začala s 28letým. Mamka o tom věděla, tím že jsem jí v tomhle věřila, ona mi zase důvěřovala a nebránila. Ty mamce lžeš a je do té tvé lži zapojen přítel i přítelova mamka. Jak dospělé a rozumné. Myslím, že by jste se nad tím měli zamyslet všichni tři.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 603 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist