Problém s láskou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57257 11.5.2012 12:03

Ahojte všichni, potřebuji radu :). Užírám se tím dlouho a nevím, jak se mám zachovat..a tak bych vás chtěla poprosit o to, jak by jste se zachovali vy (budete mít asi více rozumu než já :D )..

Tak a teď k věci:
S přítelem jsme spolu byli dost dlouho na to, aby jsme se do sebe zamilovali, poznali, chtěli spolu bydlet.. atd atd..všechno, co k lásce patří. Naše pohádka ale skončila rozchodem, já si našla v okolí někoho (možná to bude teď znít blbě a hloupě), abych na něho zapomněla. Můj bývalý přítel udělal to samé, ale rozjel se teda více než já...což mě tak rychle po rozchodu velmi ranilo. Teď jsme spolu v kontaktu a až na to, že si neříkáme lásko,miláčku a miluji tě.. se k sobě chováme, jako bychom spolu byli. Prostě jsme zjistili, že to bez sebe nejde.. ale zároveň si dáváme prostor.. a potom žárlíme. Nedávno jsme došli k názoru, že se stále milujeme. Někdy se to zvrtne tak, že se spolu i líbáme...když už cítím takové to točení hlavy, nebo něco jiného...tak to přeruším..nebo to přeruší on...prostě mám strach, že se do něho zamiluji ještě více než jsem. Co totiž potom budu dělat? Zkoušela jsem i to, že se nebudeme vídat, psát si atd.. ale to je ještě horší. Teď nevím, co mám dělat? On mi v jednom kuse naznačuje, že se možná stane, že někdy spolu zase budeme...ale on si neuvědomuje, že to nezáleží jen na něm, ale také na mě.. a nechci, aby mě měl 100%tní. Myslím na něho čím dál tím více a ničí mě, když s ním po tak dlouhé době nemůžu být.

Možná se to celé zdá jako popis hloupé puberťačky, ale zdůrazňuji, že plnoletostí jsem už dávno prošla :D .

Co by jste dělali vy na mém místě? Nejhorší je, že on mi tu lásku taky dává najevo...ať už to není jen těmi pusami.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8911.5.2012 12:27

    Pokud se milujete, dejte se dohromady, ci více na to říct :D Když někoho chci, tak se snažím, abych s ním byla a okud to chce i protějšek, tak co řešíte ? :P

  • já být tebou, tak si s tvým vysněným v klidu, bez emocí sednu třeba do kavárny k vínečku(nebo ke kávě, ta nestoupá do hlavy :-D ) a v klidu by jste měli pořešit co tedy jak dál...buď si oba ujasníte, že spolu chcete být,a oficiálně se k sobě vrátíte, nebo si uvědomíte, že to třeba nemá smysl, i když se máte tak rádi, jak píšeš a pak by bylo nejlepší ukončit s ním kontakt, než se trápit a stále ho "mít na očích"..mohli by jste s tím také ublížit více lidem-pokud máte i jiné partnery :) třeba je to staromódní názor, nebo ti nemusí vyhovovat, ale já jsem celý život zásadová-buď vše nebo nic :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist