Problem s "kamaradem"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375491 11.7.2017 18:45

Ahojky. Zajimal by me Vas nazor na moji situaci. Je mi 18 a sportuji a se svym trenerem, kteremu je 33, mame takovy zvlastni vztah. On ma pritelkyni, se kterou je asi deset let, ale posledni rok si moc nerozumi a nahodou s ni ceka i dite. OnOnJa si pripada, ze ho furt sleduje atd. Ja s nim si rozumime a mame se docela radi a teda i jsme spolu spali atd. a vazne si rozumime. Nicmene je to tajny vztah, takze jeho pritelkyne o nicem nevi. Zpocatku sem moc nechapala jak muze podvadet svoji pritelkyni a chtela sem, aby bylse s ni, protoze mi prijde ze jejich vztah ma mnohem vetsi sanci nez nas, nehlede na to, ze nechcu byt povazovana za nejakou holku, ktera krade chlapy. Jemu je to lito ale nevi jak z toho ven, rika, ze nekdy maji svetlejsi chvilky atd., a hlavne nechce jen tak utect od ditete. Na druhou stranu moc nechapu, jak by nas vztah mohl vydrzet vzhledem k tomu velkemu vekovemu rozdilu...ted si rozumime ale co pak...nehlede na to jak k by k tomu prihlizeli rodina a pratele, kteri o tom nasem vztahu nevedi....takze by me zajimalo co byste v moji situaci udelali Vy..Dekuji za jakekoliv odpovedi.Preji krasny den. ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vážně jsi tak hloupá? Fakt věříš tomu, že jim to neklape? Vždyť to používá každej chlap, co chce sex s jinou, než se svojí partnerkou!
    Náhodou mají dítě? Určitě... :D
    Kdyby chlap nechtěl být se svojí partnerkou, nebude s ní i kdyby čekala patercata. Zkus trochu přemýšlet...
    Klidně s ním spi, když ti vyhovuje, že budeš vždycky druhá. ;-) třeba se ti to jednou vrátí, až zjistis, že tvůj manžel spí s nějakou mladou husou a tvrdí jí, jak vám to neklape...

  • eleyne111.7.2017 20:50

    On je šmejd, kterej tě využívá k sexu, a svou ženu podvádí, protože neudrží penis v kalhotech, jinak je s ní spokojený, jinak by s ní nebyl.
    Nedělej někomu to, co nechceš, aby potkalo tebe. Přetahovat jiné ženě chlapa. Věřím, že když někdo něco takového dělá, vrátí se mu to i s úroky. :-)

  • Francy11.7.2017 21:16

    Chlap, který zahýbá je šmejd.. ale pro chlapa, který zahýbá a čeká s přítelkyní dítě, neexistuje dost výstižné slovo, které by ho popsalo! Fuj :O= Ale boží mlýny melou, takže slečně se to také oplatí..

  • terryk12.7.2017 6:41

    Vím, že si vykoleduji asi nějaký ty mínusy, ale situaci vidím trošku jinak než holky tady. Ten trenér není šmejd nebo grázl, ale jen těžce nevyzrálá osobnost, která v životě neskutečně plave. Nechce přijmout žádnou odpovědnost za nic, staví se do role obětí, chudáčka, rozhodněte prosím za mě. Vztah s přítelkyní má jednoznačně přechozený, neřekla bych, že ji kdovijak miluje. Možná ho i do toho dítěte prostě tak nějak vmanevrovala. I tomu bych věřila, pac on to neřešil, esi otěhotní nebo ne. Zároveň se zabouchl do osmnáctky, o kterou nechce přijít, ale není dost silnej na to, aby tu situaci nějak ukocirovsl a tajně doufá, že se ve nějak vyřeší samo. Taková partie upřímně není žádná výhra:-/ co s tím? Těžko říct. Pokud si nechceš zkazit život vedle slabocha, prostě to ukonči. Pokud to chceš risknout, jdi do toho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist