Problém s holením

Otázku položila: Anonymní uživatelka #385174 19.3.2018 5:39

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat co používáte na holení intimních partií a jaké s tím máte zkušenosti. Pokaždé když se holím, tak mám potom nepřijemnou červenou vyrážku, která hrozně svědí a to se mi stejně nikdy nepovede oholit všechno - přikládám foto. Zkoušela jsem žiletku, s tou to nešlo vůbec a depilační krém (po prvních dvou použitích to šlo, ale teď mám stejný problém jako ze žiletkou). Mám ještě doma epilátor, ale s tím si netroufnu ani na nohy natož na intimních partie. Už nevím co bych mohla použít, ale už mě to hrozně štve.
Děkuji za jakoukoliv radu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Měla jsem ten samý problém. Oholila jsem se a vtu ránu mě začalo všechno pálit, svědit, červenat. Vychytala jsem o tak, že se nesmím holit každý den, ale ib dva nebo alespoň 3 dny:-D ale vím, že jednou jsem byla nemocná nebo líná, týden jsem to nechala být a taky jsem po holení byla pak podrážděná. Zase úplně delší ty chloupky nenechávat.. Já se nejdřív ve vaně pořádně namočím, aby ty chloupky tou vodou trochu změkly nebo jak to říct. Klidně i 5 minut a víc. Na sucho, jen to namočit trochu vodou, je to zlo, to mi věřte. Dále je třeba mít na nohy a na intimní místa jinou žiletku. Na intimní místa je důležité její ostří a je třeba ji měnit častěji. Taky není na škodu (pro mě) používat gel místo pěny. Toho gelu si dejte víc, ne jen nepatrnou vrstvičku. Taky se mi osvědčilo, že někdy ten pánský je lepší, ale to mám asi jen vsugerovaneů, že když si s tím páni holí obličeje, že je na extra citlivou pokožku:-D jsou to jen typy, co dělám já. A když náhodou se podráždím, třeba protože pospíchám a chci mít holení za sebou rychle, namažu se troškou gelu na podrážděnou kůži, ale nezajíždím s ním až dolů nebo dovnitř!

  • To jako fakt dá někdo svou pipinu na internet? :-o to je opravdu mazec!!
    Jinak k otázce, je normální, ze se děla vyrážka. Zkus vodu nebo balzám po holení.. svědit by to mělo přestat časem. Nevím jak dlouho se holis, ale časem si ta kůže zvykne.. i když někdy proste se to stane i po 10 letech holení..

  • Ahoj.. mám to stejné, nakonec se tak nějak zjistilo, že mám alergii na kov čili žiletky nepřipadají v úvahu, takže vše epiluju :-)

  • Ja pouzivam detske mydlo ( Johnsons top to toe) a Gillette mach 3. Driv my vzdycky horela kuze a tahle kombinace konkretne je v pohode. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist