Problém s hledáním vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412146 8.5.2020 0:51

Ahoj, je mi 19 a nikdy jsem neměla kluka. Jenom záležitosti na jednu noc. Už začínám přemýšlet, jestli si vůbec někoho najdu. Bydlím v malém městě, takže na nové lidi v mém věku narazím zřídka kdy. Myslím, že váha a vzhled nejsou hlavní problém. Ráda bych si už někoho našla...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Berun8.5.2020 10:47

    Pokud jsi sama a svobodná a nebojíš se tak cestuj nebo najdi práci ve větším městě a odstěhuj se. Určitě časem někoho potkáš :) . Kamarádka chtěla hrozně vztah,ale nedařilo se jí nikoho najít. Pak se na to vyprdla a užívala si cestování, pak ve svých 27 letech našla fajn chlapa a teď jsou spolu 8 let,jsou manželé, a čekají druhé miminko. Určitě sama nezůstaneš. Buď svá a vysílej pozitivní vibrace,určitě někoho najdeš nebo si on najde tebe. Hodně štěstí.

  • Ahojky. :) Začala bych u sebe, respektive u tebe. Nauč se být spokojená a šťastná i sama se sebou, pracuj na sobě, buduj si sebevědomí, užívej si života na plno a neohlížej se na mamku, kamarádku, protože jenom ty žiješ svůj život. Nebuď na nikom závislá a mej se ráda a ten pravý se časem najde. :-) Hlavu vzhůru.

  • Já měla první vztah před třicítkou. Ale žádné jednorázovky. To mi přijde nahlavu padlé.

    Celý život nemusíš v jednom městě a já si našla někoho na druhém konci čr...

  • Marlena8.5.2020 9:55

    Ono, jestli už na malém městě nemáš pošramocenou pověst. V 19 letech několik jednorázovek na jednu noc už může hrát roli. Přeci jen se člověk pohybuje mezi pár lidmi, mezi nimi se může povídat leccos a pak se to roznese... Těžko do tebe bude někdo investovat svoje city, když tě předchází podobná pověst. Asi bych se poohlídla v jiném městě, jestli půjdeš třeba na výšku, tak ve větším městě. V 19 letech je stále spousta času si někoho najít, ještě nemůžeš vědět, kam tě život zavane...

  • Co takhle zkusit seznamku? Ale je potřeba si fakt říct, že hledáš vážnou známost a ne jen další na jednu noc, protože takových je tam spoustu.. Když se s někým seznámíš, tak ho nejdříve poznej a pak až uvažuj o něčem víc, stejně tak on si o tobě udělá obrázek a prostě nesmíš působit jako někdo, komu jde hned o sex.. Já myslím, že je tam spoustu kluků, kteří hledají i vážný vztah, ale když vidí, že s nimi půjde holka hned do postele, tak toho využijí a pak si ten vztah rozmyslí, chce to čas a dloouhém vzájemné poznávání, procházky, společně ztrávený čas a pak až přistoupit na něco víc, správný kluk dostatečně dlouhou dobu poznávání jen ocení, špatnému to za to nestojí a raději to vzdá..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist