Problém s financemi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378049 24.11.2020 12:27

Ahoj du si pro radu.
Ted jak je korona a vse se zavira je to na palici a urcite se po financni strance v mnoha rdinach stahl opasek.
Ale k veci. Blizi se Vanoce jsem samozivitelka s ditetem ale bez prace . Mela jsem nastoupit ale zacala korona a skolka se zavrela. Ted funguje 2tydny. Nemam vubec finance na darky pro prcka ani na ten jeden. Mam ted kratkou dobu noveho pritele . Ma nas rad hodne to dava na jevo. Tatinek od syna tam se nijak nedomluvim. Synovi kazdy rok platim pojisteni na vic. Ale letos na to nemam a s tatinkem jsem nehla. Ma otazka zni . Jak by jste se na zacatku noveho vztahu za tehle situace zachovali? Řekli by jste si o financni vypomoc noveho partnera? Mam obavy aby si nrco nemyslel typu : Ma me na penize atd... Moc dekuji za rady opravdu nevím jak brz penez to vse uhradit a prckovi dat aspon 2 darky pod stromecek ....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • eliskao24.11.2020 13:45

    Dobrý den, velmi mne mrzí Vaše situace. Já sama bych volila cestu výroby nějakého dárečku. Můj synovec například od 3 let má od maminky vyrobeného maňáska z ponožky a dodnes (6let) si ho sem k nám vozí na prázdniny a miluje ho. Potom ve Vaší situaci můžeme oslovit nejbližší charitu - tam jsem pracovala a je tam možnost požádat jak o potravinovou tak i jinou pomoc - před vánocemi se často dělají sbírky dárků pro děti, jejichž rodiče se ocitli v těžké situaci. Jinak s přítelem - nevím jak dlouho jste spolu, zda spolu bydlíte atd. Pokud jde o ten dáreček tak myslím, že přítel sám Vašemu malému něco koupí.

  • Nového priateľa by som požiadala iba o to nevyhnutné a riadne sa s ním porozprávala, že situácia je takáto a že nemáš iné možnosti, ako to riešiť. Prípadne by som mu povedala, že ak rozmýšľal nad niečím pre teba, nech za to radšej kúpi niečo pre prcka, že nič nechceš. Myslím, že ak požiadaš o pomoc, ale budeš skromná, tak bude ochotný pomôcť. Inak zas verím, že synček nič extra nevyžaduje 🙂

  • Já bych se s přítelem domluvila, a že zase další rok až snad bude všechno jak má být, tak že by jsi dala pod stromeček zas víc ty, než on. Ale přijde mi, že tatinka moc nezajímá jeho dítě a že budou Vánoce. (Takhle mi to zní z toho co jsi napsala). Držím palce ať se v klidu najdeš řešení:-)

  • Zdravím. Ohledně práce bych měla tip. Zkuste přivýdělek u OKG. Můžete pracovat doma, ale i úplně kdekoliv a není to nic těžkého. Můžete si vydělat klidně i víc jak 30 000,-. Znám pár lidí, kteří tohle dělají a nemůžou si tady tohle vynachválit. Pokud máte zájem (a nebo i kdokoliv jiný), napište na email: malinova.ludmila49gmail.com (blbne tu zavináč) a my vám k tomu řekneme víc, případně zaregistrujeme. Přeji hezký den a těším se na případnou spolupráci :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 185 otázek, kterým se dostalo 271 430 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist