Problem s ejakulaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376701 24.9.2017 8:56

Ahojky, nevim jestli s tim neco zmuzu... Ale muj muz ma posledni 4dny problem s ejakulaci. Ja bych to moc neresila, ale on ma z toho deprese... Rikal, ze se mu to nestalo poprve, tak uz mel strach, ze se mu to nestane po druhe.. No a ted se to nestalo po ctvrte a on rekl, ze uz ani netouzi se mnou spat ze strachu, ze se to nestane zase. Pripada si k nicemu. Jeho pohled kdyz se snazim je takovy uz predem zklamany a uz takovy pesimisticky... Rikal, ze je to proste psychika, ze to nedokaze jen tak obejit. Ze mu to vzalo veskerou sebeduveru.... Ja nevim v cem je chyba jak to mam zmenit... Aby mel zase ze sexu radost.... Aby nemyslel na to behem toho ze to nemusi vyjit.. :( Nemate nejk rady? Stavalo se vam to partnery taky? Jsme pomerne mladi. Nemame ani 30.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Stává se nám to často, přítel je pod velkým psychickým tlakem, vnitřně úplně zničení, rozechvěný. Sex míváme několikrát týdne, ale není to podle jeho představ - buď bez ejakulace, nebo předčasná, nebo i bez erekce. Býval z toho hodně špatný, po sexu i plakal, že mě nedokáže uspokojit. Pomohlo, že jsem ho po každém takovém sexu ujistila, že ho miluju a že jsem si to užila i tak. Že nemusí být každý sex s ejakulací a orgasmem, ale že je pro mě důležitá naše blízkost a to, co si tím vyjadřujeme - že jsme jedno tělo. A taky jsem se mu párkrát rozplakala já, protože každý pěkný sex zkazil tím, že po něm začal mít ty řeči, jak je nemožný apod. Znovu a znovu jsem mu opakovala (ale upřímně jsem to myslela), že jediné, co sex kazí, jsou jeho řeči potom, že jinak jsem uspokojená. A to mu pomohlo a sex se postupně zlepšuje, nemá z toho takové psychické bloky, že "už zas to tak dopadne". Tak držím palce, ať se to u vás spraví. Čtyři dny jsou fakt málo. My to takto máme přes půl roku, ale vím, že je to psychika, a až přejde tohle blbé období, bude to zase lepší. (A i kdyby ne, stejně se milujeme a budeme spolu.)

  • Muzu se zeptat konjretne jaky problem? Moc jsem to nepochopila. Jakoze sex probehne v pohode a pak nemuze ejakulovat? Nebo celkove nemuze nic....z toho co pises...je to typicky chlap. Asi v tom hodne bude psychika...pokud uz dopredu neco vzdava...tak to fungovat nebude. Ale ted nevim....kdyz nevim v cem je vlastne ten hlavni problem.

  • 4 dny za sebou? A co si dat par dni pauzu?

  • Zkus koupit macu kapsle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist