Problém s brigadou.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412331 7.8.2021 11:01

Ahoj holky,chci se zeptat..
V pondělí jsem nastoupila na brigádu a mám strašně ale fakt hrozně arogantního a nepřijemného vedoucího..Od včerejší noci je mi zle,takže jsem mu dneska ráno volala že nemůžu přijít že bych to nezvládla a že si to můžu odpracovat další týden ve středu kdy mám volno,řekl mi že co má se mnou dělat.že ve středu mám volno protože mě nepotřebuje a pak jen nashledanou a hned to típl,chtěla jsem se ho zeptat jestli mám dojít normálně v pondělí ale po tom jaký byl zase do telefonu jsem mu radši nechtěla volat zpátky takže v pondělí normálně příjdu..Nevím co mám dělat,cítím se fakt blbě kdykoliv na mě někdo zařve a vyčítám si to,kdyby mi nebylo fakt zle a neměla bych migrénu tak tam normálně jdu ale on mě seřval jak malou holku a teď prostě nevím..Mám vůbec "nárok" na to zůstat doma když mi je zle?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy7.8.2021 11:56

    Během života ještě narazíš na tolik nepříjemných lidí, to pokaždé utečeš? Jasně, teď je to brigáda a vlastně ' o nic nejde', i když s tebou normálně počítali a nyní si je nechala v bryndě. Ale co budeš dělat až to bude tvoje zaměstnání?

  • macicekkajik7.8.2021 14:49

    Buď v klidu a z takového šéfa si nic nedělej. Takoví lidé prostě jsou a je potřeba být splachovací k takovému chování. Každý člověk má nárok, aby mu bylo zle a když máš pouze brigádu, tak ani nemusíš nic hlásit. Zachovala jsi se slušně a v pondělí jdi normálně do práce a určitě bude vše v pořádku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist