Problém po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #66507 16.11.2012 5:57

Ahoj holky, jsem už úplně zoufalá... Asi před necelým týdnem jsme to dva dny po sobě "přehnali se sexem" - prostě jsem měla hodně sexu v honě polohách... No a přijde mi, že jsem se nějak "odřela" nebo namohla nebo já nevím... Od té doby mám pořád nutkání chodit na malou, i když vím, že vlastně nemám co, je to hrozně nepříjemné. Přemýšlela jsem o nějaké infekci moč. cest, ale to mi přijde jako blbost, protože jinak mě naprosto nic nebolí, např. podbřišek, záda a tak, stalo se mi to bezprostředně po tom sexu... Poraďte co s tím... :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím si,že se sexem to nebude mít moc společného.Spíš bych řekla,že pujde o zánět moč.měchýře.Když jsem ho měla,také jsem chodila stále na malou a kolikrát to bylo pouze nucení na malou,jako bych měla plný moč.měchýř,ale močení žádné.Jinak mě nic nebolelo.Mudr. mi vzala moč,což se potvrdilo a dostala jsem antibiotika.Bývá časté močení i na začátku těhu,ale to v době předpokládané MS.Je to ale jiné,než při zánětu moč.cest.Zajdi si k praktickému lékaři.Vezme ti moč a budeš vědět jistě.;-)

  • alimos16.11.2012 18:51

    Ahojky, trpím často na zánět močového měchýře a hodně jsem o tom zjišťovala. Může to rozjet i intenzivní sex. Pokud je to jen v opravdu malé míře, zkus si koupit brusinky. Pokud to neustane, dojdi si za obvodní, která ti z moči udělá test, zda jsou v moči přítomny bakterie a dá ti antibiotika. To, co popisuješ, je dle mého názoru zánět, ale testy musí udělat lékař :) Zánět močového měchýře v podstatě znamená, že se ti do močové trubice dostali bakterie a ty tam teď dělají neplechu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist