Problém-orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39895 6.7.2011 9:52

Ahoj holky, mám problém s orgasmem a to docela už dlouho, už si prostě nevím rady. Mám přítele rok a půl a ani jednou se nepodařilo, sex se mi líbí vše v pohodě, ale nedokážu toho dosáhnout, ikdyž se přítel se mnou mazlí atd. líbí se mi to, ale u toho to taky končí. Nevím čím to je a je mi to blbé už taky kvůli příteli. Máte s tím nějaká zkušenost??Budu ráda, když napíšete. Díky.....( s expřítelem jsem byla 2 roky a také nic)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A dokážeš dosáhnout orgasmu, když si hraješ sama se sebou? Myslím, že byste se měli zaměřit na klitoriální orgasmus, a pokud si umíš sama udělat dobře, neměl by být problém navést přítele. Pokud ne, chtělo by to, abys sama zjistila, co se Ti líbí, co Tě k němu dovede...takže jedinné doporučení - trénink...

  • souhlasím s názorem výš... jestli ho dosáhneš sama např drážděním klitorisu tak s přítelem to taky půjde ať ti pomůže rukou nebo jazykem .. :-) to pujde ale musíte o tom mluvit,neboj,přijdete na to :-) já jsem nikdy neměla např vaginální orgasmus ,jen ten klitorialní ,někdo to tak má.a to mám přítele 7 let ale jinak se prostě neudělám..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist