Problem intimni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395494 17.1.2019 9:26

Zdravim prosim o anonym mam manzela 5 let mame spolu dite a od narozeni ditete spolu spime max1za 14 dni a manzel nebydrzi proste se udela i kdyz vsune chvili jede a je udelany a ja z toho nic nemam.mame nekdy predehru ale asi nepomuze ani ta myslite ze by mu mohli pomoct na urologii nebo sexuologii.proste nevydrzi a hned se skoro udela nevim jak mu pomoct.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy17.1.2019 9:29

    Když spolu spíte 1x za 14 dní, tak se mu nedivím. Většina to potřebuje několikrát do týdne. Může si přece ulevit sám nebo můžete dát druhé kolo.

  • U nas to bylo podobne. Jak jsme meli mensi dite, tak frekvence nebyla tak casta a pritel byl po chvilce. Ted kdyz jsou dcerce dva roky mivame sex casteji a i vydrz se zlepsila. Chlapi to tak prostě mají.
    Doporucila bych předehru jen pro tebe. Jak se pred sexem vic venuji priteli, tak uz pocitam s tim, ze samotny sex bude kratší.

  • stupidiack17.1.2019 13:53

    Mít častěji sex, klidně každý den, to je recept na štěstí. :-)

  • Ted co jsem tehotna a zavalena hormony mam co delat abych se neudelala hned...nejsem nadrzena..ale jak k necemu dojde..tak jsem temer hned....a pokud mate sex 1xza 14 dni..tak to bude opravdu tim...

  • Rekla bych, ze castejsi frekvenci se to malicko zlepsi, podle nasi zkusenosti. Ale taky zde je faktor starnuti, driv proste vydrzel asi dyl nebo me to naopak ted dyl trva? Nevim, ono se to i dost blbe odhaduje ten cas, rozhodne u toho nekoukame na hodinky. Manzel byl tuhle u urologa s jinym problemem, tak se mu zminil, ze je za par minut hotov. A doktor, ze to je pry jeste dobry, ze pry opravdu hodne muzu je na tom hur! Tak to bude asi dost casty. Jo a muz si poridil nejaky znecitlivujici krem a to docela pomaha.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist