Problém

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72870 20.1.2013 10:21

Ahoj holky mám na vás otázku, potřebovala bych nějakou radu. Se svým přítelem jsem rok vždycky nám to klapalo v sexu. On je ze všech mých partnerů co jsem kdy měla ten nejlepší. Ale poslední dobou má nějaké problémy v práci. Už je to týden co není schopný erekce. Ani ranní reflex se u něj nedostaví.. Holky poradte mi, myslíte že to přejde až se to sklidní v práci a nebo ho mám poslat na vyšetření. To já bych velice nerada. Mám o něj strach. Navíc je mu ted pořád i špatně a bolí ho hlava. Vůbec nevím co s tím a jak mu pomoci.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone20.1.2013 10:33

    Ahoj, já myslím, že je to přepracováním. Pokud je mu špatně a bolí ho hlava, ať zajde k lékaři. Ale že není schopný erekce, když je unavený a má stres v práci, je podle mně normální. Hlavně na něj netlač a když sex nepůjde, můžete zkusit i nesexuální praktiky. Myslím, že jakmile se to v práci zklidní, bude vše ok ;-)

  • Souhlasím se Simone,muži skutečně mají propojenou práci se sexuálním životem.Pokud jsou přetížení,nebo mají v práci problémy,příjdou o práci...Odrazí se to na jejich sex.životě.Vyšetření určitě ne,to by musela být dlouhotrvající záležitost.Jak se to v práci sklidní,vše se vrátí do normálu:-)

  • Holky mají pravdu. Teď je důležité, abys byla chápajíci partnerka, netlačila na pilu (nevyžaduj sex, prostě ho jen občas obejmi, pohlaď, aby věděl, že stojíš při něm a máš ho ráda), nestresuj ho ještě víc tím, že ho poženeš na vyšetření, to stresuje muže vždycky.
    Zkus se spíš postarat, aby na problémy v práci nemyslel pořád - vyčistil si hlavu sportem nebo fyzickou prací.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist