Pro rychlý růst vlasů...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 8.5.2011 21:13

poradte nekdo , ted sem byla u holicky a mela sem uz vlasy do pul zad ale hodne znicene tk mi to strihala a strihala a nakonec je mam po ramena rikala ze ted sou konecne zdrave , porad brecim sice vsichni rikaji ze mi to slusi ale ja se v tech kratkych necitim nijak dobre, nevite neco na rychlu rust vlasu ? jemi jasne ze t nedoroste tak jak sem to mela predtim rychle ale aspon at mi to roste , dekuju vsem za rady :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Naprosto chápu, ale nepomůže nic, než trpělivost a hezky se o vlasy starat (takže valstně raději mic nestarat), aby rostly a vydržely zdravé. Můžeš zkusit třeba Biohar,a lespoň budeš mít ocit, že něco děláš :-)

  • petulinkaa138.5.2011 21:46

    Ber to tak,že lepší kratší a zdravý než sice dlouhý,ale zničený :-( neni na co koukat,když jsou vlasy zničený a vim o čem mluvim :-)

  • Vím, jak se cítíš. Já mám dlouhé vlasy skoro po zadek. Jednou jsem byla u kadeřnice a ta mi říkala, máte zničené konečky, budeme muset zastřihnout 10 cm. Nakonec zastřihla 25 cm, vlasy jsem měla trošku pod ramena. Hlava byla najednou taková lehčí, ale moc mi ty vlásky chyběly. Na dlouhé a zdravé vlasy je dobré, se o ně opravdu asi moc nestarat. Já tedy nepoužívám fény, radši je nechám přirozeně uschnout. Češu je, až jsou suché, protože mokré se akorát ještě více docuchají a polámou. Na noc jsem si je splétala, aby se zbytečně nějak nezacuchaly. S tím růstem je dobrá trpělivost. Urychlit se to nedá. Ale na péči o vlasy můžu doporučit šampony, kůry i toniky Glis Kur. Doporučila mi je kamarádka kadeřnice. Moc mi pomáhají, vlasy se mi potom moc nelámou i konečky se tak často netřepí. Kadeřnice mi je co 2-3 měsíce o 1-2 cm ustřihne a vlásky dorůstají rychleji než touto rychlostí, takže jsou pomaličku delší a delší a hlavně zdravé. Takže vydrž, brzy budeš mít délku, jakou si přeješ.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist