Přiznání přítele kamarádky, že užívá viagru

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369438 27.12.2016 16:34

Dobrý den,

chtěla bych se s vámi poradit nad jednou věcí, kterou jsem se dozvěděla. Mám svoji nejlepší kamarádku už od střední školy a znám i jejího přítele (jsou spolu už 5 let), minulý týden se mi prokecl a potom i svěřil s tím, že nepravidelně (prý jednou za měsíc) bere viagru aby byl v posteli lepší, vydržel déle a mohl ji tak lépe uspokojit. Zeptal se mě, jestli by se jí s tím měl svěřit že už ho málem několikrát přistihla jak si jí bere.
Nebyla sem si jistá jak mu na to odpovědět, jsem single více než půl roku. Na jednu stranu mi to připadá milé, protože jí chce udělat dobře, stará se o ni aby si to vychutnala co nejvíc, i když tím hodně riskuje. Možná má i nějakou osobní nejistotu, nevím. Na druhou stranu si ale říkám jestli to má zapotřebí? Prý ho ona stále vzrušuje a zvládne to i bez tabletky. Řekla jsem mu ať jí to zatím neříká ať si to pořádně rozmyslí, protože by jí to mohlo i nějak ranit. Třeba by si myslela, že ho nevzrušuje, i když je to naopak. Dala jsem mu oba svoje názory, ale být v její kůži asi bych měla v hlavě guláš, co si vlastně myslet. Trochu by mi to lichotilo, že se snaží ale na druhou stranu...?
Co si myslíte vy? Co by vás napadlo, když by vám přítel přiznal něco takového? Myslíte, že jsem mu poradila správně? Nechci to říct kamarádce já, protože by to asi nevypadalo moc dobře, že to vím já dřív.
Řekla jsem mu, že zkusí nenápadně zjistit nějaké další názory než se svěří, nechci, aby se to mezi nimi nějak pokazilo.

Díky všem :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka27.12.2016 17:08

    Doporucila bych mu s tim prestat, je to zahul pro jinak zdrave telo, proc si skodit? Kdyz ji zvladne bezne uspokojit..

  • Uprimne.... Ja bych nejdriv kamaradku "otukla" jak se k tomuhle stavi... Treba zes o tom cetla na netu a nevis co si o tom myslet... A pak podle jejiho pohledu to rict priteli...

    Nicmene bych hlavne jemu rekla, ze je to zbytecne... Kdyz to jde i bez toho, at zkusi neco jineho (hracky apod.), cim ji udela dobre a na viagru se vyse... Udela pro sve zdravi jedine dobre...

  • myslím si, že v dlouhodobém vztahu není třeba takových tajemství, měli by si o tom otevřeně promluvit. V dnešní době si přece holka může snadno zjistit, kde může být u chlapa problém a proč lék bere, nemusí si nutně myslet, že je problém někde u ní, že by ho nedostatečně vzrušovala.

  • Musím říct, že z pohledu muže tomu rozumím, proč to dělá. Hlavně v dnešní době, kdy jsou na muže kladeny čím dál větší požadavky... musí vydržet déle, naučit se ji lépe vnímat, nejlépe číst myšlenka, uspokojit ji lépe, přizpůsobit se současným podmínkám, náladě, prostoru atd. To všechno vyžaduje zvýšenou koncentraci a musí tak vzít v potaz mnoho věcí, které jsou ale zabijákem nálady, výdrže, chuti... to je pak jasné, že ho napadne si nějak dopomoct. Nechce jí přitom zklamat a zároveň nepřizná, že se to těžko zvládá.
    Jsem celkem zvědav na další rady z místního ženského osazenstva :-)

  • Meli by si promluvit od chlapa je to asi hezke gesto,ale asi bych si o tom promluvila a pokud jim to jinak vyhovuje tak bych si to neprala....,ale prvni co me napadlo tak to to tva kamaradka nepozna? ja teda nwm zensky jak to mate doma,ale za bezneho denniho provozu deti,domacnost a prace..tak z "5min" sexu ze ktereho je najednou hodinava jizda..by mi spise tohle bylo divne zvlast kdyby se to opakovala jak pises jednou za mesic :-o...Myslim,ze bych asi poznala,ze se sex jiny..Vy ne?:-o

  • medulinek28.12.2016 12:51

    Souhlasim s tebou Nikys,taky by mi to bylo divne to zaprve a mavic z hodonovy jizdy bych teda nebyla vubwc nadsena

  • tak v první řadě si myslím, že je to jejich věc a docela soukromá, tak moc nerozumím proč se svěřovat Tobě a ne své přítelkyni. S ní by měl sdílet svá tajemství tohoto rázu. Každopádně pokud ho ona vzrušuje, proč bere viagru? Mě by to teda nejspíš dost urazilo, takže jak píšeš, nechtěla bych být v její kůži, jinak bych mu doporučila ať toho nechá, nebo ať ji to radši řekne!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist