Přítelův e-mail

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38989 17.5.2011 13:42

Ahoj holky, asi tak před týdnem jsem udělala blbost a nevím jak to mám napravit. Šla jsem na přítelův e-mail ( v tom nic nehledejte máme každý svůj e-mail jakoby společný) a zrovna mu napsal kamarád, kterého už dlouho neviděl, protože se za mnou přistěhoval asi před rokem, napsal at se ozve....., což by nebyl problém, kdyby mu neposlal fotky z akce, na nichž byla především jeho bývalá ( oni tam byli taková parta kamarádů) no a mě to prostě naštvalo, mám zbrklou povahu, tak jsem to okamžitě smazala a až potom mi došlo, že jsem to asi neměla dělat. Ted je mi to docela líto, protože bych chtěla, aby přítel věděl, že na něj nezapomněla, má je totiž moc rád, ale nevím jak mu to mám říct......banální problém, ale opravdu nevím

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Banální problém to podle mě úplně není...Víš, já kdybych tohle udělala svému partnerovi, asi by to mezi námi akorát vzbudilo nedůvěru, která by asi jen tak nevyprchala a možná bychom si před sebou začali dávat větší pozor na naše "soukromí" a to by vyvolávalo u druhého ještě větší podezření. Bohužel bývalý partneři se nikdy ze života toho druhého nevytrácejí a je to určitá kapitola života, která se tak musí brát. My máme s přítelem myslím neuvěřitelně báječný vztah, když potřebuje něco z mého emailu, telefonu, atd a já nejsem zrovna k dispozici, samozřejmě, že mu řeknu, ať se na něj příhlásí a najde si to tam. Snažím se mezi nás nestavět překážky a pochybnosti. Nevím, jaký máte vztah, jak je dlouhý a jaké jste povahy, proto nedokážu soudit, jak by si se měla zachovat a jak bude partner reagovat, nicméně pro příště jediné, co z toho plyne, je ponaučení a věř, že už příště budeš přemýšlet nad tím, jak v takové situaci zareaguješ.

  • Tak když máte email společný, tak se aspoň nemusíš cítit vinna, že jsi mu nějak narušila soukromí, jen jde tedy o to, že jsi v návalu emocí smazala něco, co není tvoje...Asi by bylo nejlepší říct mu pravdu, že jsi ten email otevřela, zažárlila jsi a ten mail si smazala (pokud není v koši) a že se mu za to omlouváš, případně bych kontaktovala toho jeho kamaráda, aby to poslal znovu, že jsi to příteli omylem smazala...Asi bych mrtvého brouka nedělala, protože to jednou může vyjít na povrch a akorát by to mezi vámi vyvolalo nějaký konflikt, obzvlášť pokud příteli na jeho kamarádech záleží ;-)

  • Ahoj, no nevím, ale myslím, že nejlepší bude říct pravdu. Že máš strach, abys o něj nepřišla, zkus se třeba ozvat tomu jeho kamošovi, jestli by ten mail nemohl poslat znova. Nebo, není ještě v koši? to by možná ještě šlo obnovit...

  • A není to ještě v koši mailu? nebo jsi ho taky vyprázdnila? Z koše by to šlo zase vyndat...

  • "máme každý svůj e-mail jakoby společný"
    to máte každý svůj se zapnutým správcem hesel??? nebo jedno jméno, adresu???? že se on podívá kdy chce k tobě a ty k němu???

  • to je těžko,každý má jiný vztah. Někdo tady píše že by to zkazilo důvěru, já kdybych se k tomuhle přiznala partnerovi,tak by se mi mile zasmál,že jsem žárlivka.
    Já osobně bych se ale určo přiznala,vlastně se nic nestalo,tím víc když to řekneš. Já osobně teda neumím lhát a kdyby se mě pak zeptal nevíš náhodou o mejlu,říkal mi že to určitě poslal... Nedokázala bych se tvářit jakoby nic

  • A nebo dělat, že o ničem nevíš, aby si zbytečně neničila důvěru, a jako že mail prostě nedošel....ale pro příště zapřemýšlet!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist