Přítelovy poznámky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #267454 14.3.2016 20:38

Ahoj holky, seznámila jsem se s jedním klukem, snažil se o mě několik měsíců a nakonec jsme to dali dohromady. Mám ho moc ráda a myslím že i on mě, v sexu nám to klape. Co mi na něm ale vadí je, že mě v jeden moment dokáže zahrnout komplimenty, vzápětí ale řekne, že mám velké boky, malá prsa, postavu jako přesýpací hodiny bez horního patra.. Vůbec se tak nevyznám v tom, jestli se mu líbím, nebo ne. Myslíte, že to chlapi tak neřeší, že to co oni třeba neberou jako výtky, my tak vnímáme, že mu nedochází, že by mě to mohlo i štvát? Vím, že bych si s ním měla o tom promluvit, ale bojím se, že řekne že to moc řeším a jsem pořád nespokojená.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko14.3.2016 21:06

    Za A) nikdy před chlapem příliš neřeš svoje tělesné nedostatky. Chlapy to rozčiluje, časem to každému začne lézt na nervy. Navíc ho tím zbytečně upozorníš na něco, čeho by si sám jinak třeba vůbec nevšiml, nebo mu to do té doby nevadilo. Samozřejmě tím nechci říct, že se máš uplně opustit - každá z nás je s něčím na sobě nespokojená a měla by se snažit minimálně o to, nebrat se moc vážně, když už prostě s některými partiemi nelze nic dělat. Chlap nepotřebuje mít doma zakomplexovanou ženskou, ale pohodovou... Pokud pak řekne něco, co sám od partnerky slýchává, nemůže se žena divit.... Nemůže být tohle důvod?
    Za B) - a co on? Předpokládám, že je to mistr světa, Pán dokonalý. :) S úsměvem na rtech bych mu řekla, že se v něm nevyznám a nevím, kdy ho mám brát vážně - na jednu stranu komplimenty, na druhou nespokojené poznámky. Jestli má nějaký problém.... vždyť snad věděl/viděl, s kým jde do vztahu... :)

  • To u mě ve vztahu je to spíš takové pošťuchování. Přítel řekne podívej se na ty tvoje stehna to je děs (a on hubenej jak tyčka) a já řikám to víš někdo z nás musí mít váhu na to aby ho neodnesl vítr. To kdyby si aspoň trošku přibral abys vypadal jako chlap. Ale je to jen pošťuchování. Když přijdu a řeknu myslíš, že bych měla cvičit? Řekne mi jestli chceš cvičet ale mě se líbíš taková jaká jsi. Takže třeba tě ten tvůj taky jen pošťuchuje, tak "šťouchni" zpět. Třeba ty taky nejsi zrovna kulturista :D

  • Klidně mu to řekni, oni kluci si chvilkama nevidí do huby a opravdu to tak nemusí myslet, pokud ti skládá i komplimenty.

  • Pokud ti něco takového říká, chce ti tím říct, že bys s tím měla něco dělat. I když to myslí třeba jen jako srandu. Ale dokud mu to neřekneš, tak si může myslet, že ti to nevadí... nejhorší je mlčet.

  • Single14.3.2016 21:17

    A ja bych mu na to rekla: "Jo a presne to se ti na me libi" :-D;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist