Přítelova rodina

Otázku položila: Anonymní uživatelka #108327 21.3.2013 12:36

Ahoj holky, mám přítele, který má dosti rozvětvenou rodinu. Všichni jsou hrozně fajn až na jednu věc. Asi vám to bude připadat jako kravina, ale já se kvůli tomu necítím v jejich přítomnosti moc dobře. Jde o to, že na každé návštěvě slyším minimálně 5x nějakou poznámku o jejich příjmení ve smyslu, že jejich rodina je nejlepší. A já jsem jediná, která do jejich rodiny nepatří (která nemá jejich příjmení). Pokaždé se tam citím jako vetřelec a nějakej póvl. Už jsem to říkala přítelovi, který si toho nevšiml dokud jsem mu to neřekla. Nikdy jsem nic takovýho nezažila a nevím co si o tom mám myslet. Co byste si myslely vy? Řešily byste to nějak? Děkuju za rady :-)

Děkuju vám holky...byla jsem dojatá když jsem to četla :-D včera jsem se dozvěděla, že přítelovo táta mě pomlouvá, protože nepracuju...že se ani nesnažím a kdybych se snažila tak určitě už nějakou práci mám a že určitě se chci jen válet doma a jen přítele vyžírat....ale já taková opravdu nejsem, bydlíme ve městě, kde na jedno volné pracovní místo čeká 50 lidí a neni to vůbec jednoduchý.....já se opravdu snažím a strašně mě tohle zamrzelo :-( nejsem ten typ co by vydržel sedět celej život na prdeli.....ale ještě jednou vám holky děkuju, ani nevíte jak moc jsem vám vděčná....:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)



  • Jedno je jiste, dokud to budes resit, tak Ti to bude ublizovat a prijdes pak o sve zdrave sebevedomi. Zavri oci, jsi zmatena a tak si casto pripominej jak a cim jsi vyjimecna, ceho si na sobe vazis. Pomaha to, ochranis si tim Tve energeticke pole a rypani druhych Ti bude docela volne. Neni radno se poburovat a vyvolavat v sobe nejake odvety, ci se citit ublizene. Problem neni v Tobe, tak si zbytecne nepritezuj. Bran se tim,ze se budes mit rada takovou jaka jsi a ono je to odzbroji a zamiluji si casem tvou prirozenost.

  • A.t.i21.3.2013 12:43

    Nic si z toho nedělej. Měli jsme to podobně. Když jsem se vdala a měla jsem už jejich přijmení, tak zase přišly jiné kecy. Třeba když jsem chtěla jít se psem a vzala jsem si prostě starý ryfle, mikinu... Prostě normální "model", co si bere člověk se psem do lesa. Tak jsem se dozvěděla, že teď už jsem K... a to tady něco znamená, takže nemůžu chodit tak příšerně oblečená. Idální je luxusní kožich a všechny rodinné šperky.:-D Dřív jsem to nechápala, teď už to neřeším.

  • Sarah1421.3.2013 13:06

    Přesně tak, zkus se na to vykašlat, i když to asi není snadné. Ale důležité je, že jsi sama sebou a to, co si o sobě myslíš ty, ne to, co si myslí oni. Ty máš svojí hodnotu i bez ohledu na to, že oni jsou bůhví jak vážená rodina. A nikde není řečeno, že jim to třeba dochází, třeba jsou tak zahledení do sebe, že to ani není mířeno na tebe, jen ty to tak cítíš. Držím palečky, ať to brzy zhodnotíš tak, že to žádnou váhu nemá, mnohem důležitější přeci je, že se s přítelem máte rádi :-)

  • Netrap se tím, velké rodiny jsou často velmi soudržné, takové klany a na jménech si zakládají, to je jejich spojovací prvek. Jsem také z jedné takové. Nejde o to shazovat ostatní, ale ukázat, jakou kvalitu máš možnost získat :-) Hezké na tom je, že si pomáhají a podporují se. Není na tom nic divného. Jistě to nemyslí zle. Oni si podle mě ani neuvědomují, že ty máš jiné příjmení ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist