Pritelova kamaradka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #228066 23.4.2017 15:09

Ahoj holky, mam na vas dotaz. Jak se vyporadavate s tim, ze ma vas partner kamaradku? Muj partner kamarádku ma, znal ji driv, než poznal me, byla zadana, rozesla se asi dva mesice potom, co jsme se dali dohromady a ted je sama. Je s ni docela casto v kontaktu, spis si pisou, nez schazeji, ale pise si s ni dost, rekla bych, ze jen o neco malo min nez se mnou... Ma takovou praci, ze byva hodne casto treba cely tyden pryc, takze jsme odkazani na psani a volani si... Vim, ze me miluje, dokonce se bavime o spolecnem bydleni a rodine, chce se mnou být i pres to, ze je kolem toho spousty komplikaci... Mozna i proto jsem tak zarliva, protoze logicky vim, ze s jinou by to mel daleko jednodussi... Pred nim samozrejme nic takoveho neresim, ale uvnitr me to trapi...on neskryva, ze si s ni pise, ale o cem si pisou nevim, do mobilu bych mu nikdy nevlezla ani se ho nechci ptat o cem si pisou, ale chtela bych mu nejak taktne rict, ze me to trapi...Anebo to nemam rikat vubec? Jak byste se k tomu postavily vy?

  • 23.04.2017 19:04:16 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nebála bych se ho zeptat, co mu píše ;-) Jestli nemá co skrývat, řekne ti to v pohodě. Můj přítel má určitě víc kamarádek než kamarádů, s většinou z nich se znám taky a vím, že to jsou fajn holky, který by mi do zelí nelezly. Když je přítel dlouho nalepený na tabletu, tak se ho zeptám "Tak která z tvých milenek ti píše tentokrát" a většinou se aspoň dozvím nějaký drby :-D Nebo rovnou přijď s tím, že ta dotyčná vypadá jako fajn holka a jestli třeba nezajdete na pivo všichni tři (případně ještě s dalšími lidmi, aby se dotyčná necítila jako křen).

  • Pie.com.key23.4.2017 16:08

    Ahoj, asi vím, jak se cítíš. Tyhle pocity přicházejí ve chvílích nejistoty. Je třeba si uvědomit, že něco partnerovi zakazovat, v něčem ho omezovat, vytvářet hranice a bariéry... to vše vede jen k dalším konfliktům a neštěstí. Tvůj partner nedělá nic špatného. Já i můj přítel máme každý taky "své" kamarády a kamarádky. Je to normální. Na toho svého jsem kvůli tomu vlastně i pyšná, má fakt hodně kamarádek, umí s ženami komunikovat, umí poslouchat, je empatický... Proto s ním jsem. A proto s ním rády jsou i jiné. Než jsme se dali dohromady, taky jsem byla jen jeho kamarádka. Proto vím, že i když to s nějakou zajiskří, jako zadaný si ty hranice umí krásně pohlídat :) A takhle bys měla i ty důvěřovat jemu. Žárlit nemusíš. Miluje tebe, s tebou chce bydlet a sdílet zbytek života. To je třeba mít na mysli. Zkus to ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist