Příteli přijde trapné držet se se mnou za ruku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #28838 8.9.2011 11:28

Ahoj. Přítel mi po 3 letech, co jsem spolu, řekl, že mu přijde trapné jít po ulici a držet se se mnou za ruku. Prý, že v našem věku už to není vhodné a ostatní na nás koukají divně (mě bude 25, přítel je několik let starší).

Vnímáte to podobně, je to běžné nebo se prostě stydí, že je se mnou?

Díky za názory všem. Když jsem se ho zeptala, zda se za mě stydí, odpovědšl mi, že chce "vyspělejší" vztah, že tohle se dělá na začátku a ne když jsme spolu takhle dlouho.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já se s přítelem normálně vodím za ruku, mě je 27, jemu 47 let. Lidi sice koukaj, ale spíš kvůli věkovému rozdílu :-D. Ale třeba můj brácha se NIKDY se svojí přítelkyní za ruku nevedl, protože mu to připadalo vždycky trapné... já bych to moc neřešila, chlapi jsou divní :) ten muj se mnou spíš chlubí...protože jeho kamarádi maji už starý suchý větve :D a on má, jak říká mladici :) Některým chlapům to prostě vadí, není jim to příjemné a nemyslím si, že by se za tebe styděl, to by s tebou nevylez nikam ;) někdy chlapský myšlenkový pochody nechápu, ale třeba si myslí, že to dělají jen mladí lidé a on si na to připadá moc dospělý, nebo mu vadí ta pozornost okolí.. netrap se tím ;)

  • My se s manželem za ruku vodíme stále. Je nám 31 let. Tedy teď většinou mezi sebou vodíme syna, ale když jdeme náhodou někam sami, za ruku se držíme :o) Jsme spolu desátým rokem.

  • Držení za ruku je projevem lásky a náklonnosti, takže mě by tohle odmítání asi hodně mrzelo. Mému příteli se držení za ruce naštěstí líbí, prý aby všichni chlapi viděli, že jsem zadaná :) Každopádně nevím, co mu na tom přijde trapné. Je to tak hezké, když vidím zamilovaný pár, jak se drží za ruku ;)

  • Tak možná mu to opravdu přijde nevhodné. ;) Mému příteli to teda nevadí, ale zase se třeba nerad líbá někde na veřejnosti. Jako že letmou pusinku mi dá, drží mě za ruku či kolem ramen, ale třeba u nás v hospůdce, kde jsme mezi vrstevníky, či jen o pár let staršími (že tam třeba nesedíme se "staříky"), se líbat nechce, přijde mu to nevhodné. Takže to asi každý bere jinak no. :)) Jinak mě je teda 19 a jemu 21.

  • Ahojky. Já si myslím, že držet se za ruce na veřejnosti jde v jakémkoliv věku. Mi to přijde hrozně hezké, protože ti dva dávají najevo světu, že se mají rádi. A moc kouzelné je to u staroušků, kteří i po těch letech se pořád mají tak rádi a chtějí to ukázat :-). A jestli po vás někdo kouká, jak se držíte za ruku, tak možná závidí :-).

  • Mně je 30 miláčkovi 32 a trapné mu nepřijde asi nic..Ba naopak dává najevo že mně má rád.Ale každý jsme jiný a chlapi jsou všeobecně divný.pokud Vám jinak vše klape tak jak má,asi bych se nad tim nepozastavila,ikdyž vím že tě to mrzí.

  • Martasek898.9.2011 11:35

    Tak to je teda trapný on. Vždyť se drží za ruce i důchodci !!! Takhle aspoň může jít se vztyčeným nosem a říkat - tak tohle je moje holka ... Já si nedovedu představit, že bysme se za ruce nedrželi ani třeba za 20 let - teď je mi 22 a jemu 23.

  • jak píšou holky - je to straně individuální, ex se vodit za ruku moc nechtěl ani když nám bylo 20, a tedka v mých 35ti (manžel 44) se s manželem za ruce klidně na procházkách vodíme.

  • Majik8.9.2011 19:14

    Me si kolikrat manzel chytne sam a pritahne si me k sobe a to budem spolu 6let a rok jsme svoji a prijde mi ze je cim jsme spolu dyl tim je romantictejsi :D

  • petulinkaa138.9.2011 11:46

    Tak to už fakt nechápu,co mu na tom přijde trapny? to mi spíš přijde,jako kdyby se za tebe stydel...me je 23let,manzelovi 41let a radi se držíme na ulici za ruky,nebo i pritulnejs,lidi vubec neřešim...milujeme se takže se nemáme za co stydet...:-) nam by teda nikdo nerekl,ze je mezi nami 18ti lety vekovy rozdíl,já vypadam starsí a manzel mladsi,treba na 36let ho tipují,takze by rekli tak max. 10let že je mezi námi,tak ani nikdo nekouka a i kdyby tak bych ho poslala jeste víš kam :-)

  • Až na ten věk to vypadá jako bych to psala já :D mému příteli to přijde taky trapný, že se na nás lidi budou dívat a říkat si, že se musí držet za ručičky a tak...Hodněkrát jsem se ho ptala jestli je to kvůli mě, že by se za mě styděl nebo jestli se celkově stydí před lidma, ale ne, prostě mu to přijde blbý.

  • Mně je 18, jemu 20 a držíme se za ruce když někam jdem. :) Třeba i když sedíme doma s mými/jeho rodiči, tak mu klidně sednu na klín a on mi dá malou pusu na rty nebo do vlasů, ale žádná líbačka to není. :D Líbáme se když jsme spolu někde sami, u nás doma, nebo třeba když sedíme v autě, v autobuse (kde na nás není vidět) apod. ... Je ale fakt, že když jsme sami, je to samé ťuťuňuňu a jakmile potkáme jeho kámoše, sice mě drží za ruku, je ke mně milý, dává mi ty malé pusy, ale žádné vyznávání lásky a muchlování nehrozí. :D

  • nám je s manželem oboum 23 a za ruku chodíme uplně automaticky. Jeho rodiče mají 50 a taky chodí za ruku. Divné to není,ale že mu se to nezdá taky nemusí nic znamenat. A myslím teď,že třeba můj brách (25) se svojí za ruku nechodí,on je taky takovej trdlín,že by řek,že je to pro puberťáky,ale rád ji má a nestydí se za ni určitě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist