Příteli musím říkat, aby se šel umýt a navíc ještě je sázkař, má takový vztah cenu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161457 3.8.2015 19:30

Ahoj, je mi 19 a už rok a půl mám stejně starého přítele. Mám ho moc ráda, ale v poslední době přemýšlím, jestli se s ním nemam rozejít. Chová se totiž jako malý dítě. Je pro něj problém si vyčistit zuby, umýt si ruce po záchodě, splnit velice primitivní úkoly které má ode mě dokonce sepsaný na papíře. Zní to sice banálně, ale je to pořád dokola a mě nebaví se chovat jako něčí matka v 19ti letech. Bojím se, že je do budoucna nepoužitelný. Taky je tu ještě jeden problém, že sází na sporty. Už několikrát se stalo, že prohrál třeba 15 000, co předtím vyhrál. Taky se toho bojím. Taky se s ním chci přestěhovat do vlastního (pronajatého) ale on by nejraději zůstal u maminky, kde se všechno udělá za něj. Prostě mě to štve a nevím, jestli s ním mám zůstat. Myslíte, že se to zlepší?

  • 03.08.2015 19:35:43 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkusila bych si s ním promluvit, já osobně bych ani s někým kdo si nečisti zuby nebo nemyje ruce po záchodě nechtěla být. Uvidíš co ti na to řekne. Pokud se kvůli tobě nebude chtít změnit, tak to nemá cenu. Takového chlapa bys ani snad do budoucna nechtěla, bylo by to jen trápení a sázky vážně nejsou legrace.

  • Myslím že takový vztah je k ničemu snad by jsi nechtěla žít sama se sázkařem a dělat mu služku.nebo si zkuste promluvit a uvidíš co on na to,držím palečky pořádně to promysli.

  • Do pronájmu bych se sázkařem 100% nešla. Pokud se to ještě zhorší nebude pro něj problém prohrát nájem a dostaneš se do dluhů. Vidím to kolem sebe a opravdu to není ojedinělé. Pronájem to určitě nevyřeší minimálně do doby než se on zpraví.
    Jinak to zkusit vyřešit nějákou promluvou, že to takhle dál nejde (nemyslím tím vydírat ho). Takový chlap i když ho máme rádi je pro život nepoužitelný. Určitě není dobrý mu dělat služku a "mamku" máš být jeho kamarádka a milenka ne poskok.
    Držím palce at se rozhodneš jak chceš, ale za mě bych se ho "zbavila" dokud to jde.

  • Myslim, ze tak asi tusis, kam sa to bude dalej uberat...mas 19 rokov a uz ti lezie na nervy, predstav si, ze si s nim dalsich 10 rokov a ked ta prepadne hroza, tak je to jasne....myslim, ze cakat, ze sa zmeni je nezmysel....on sa nezmeni, urcite nie kvoli tebe a ked tak len na chvilu...

  • Obávám se, že tvoje obavy, že je do budoucna pro vztah nepoužitelný, jsou zcela oprávněné :-( Udělat to rozhodnutí rozejít se není jednoduché, ale v tomhle vztahu je velké riziko, že v něm nebudete šťastní ani jeden. Ty budeš nešťastná z toho, jak se chová a jemu poleze na nervy, že ho pořád "buzeruješ".

  • Nezlepší ba naopak už to bude jen horší...Já čekala na změnu 6 let a nic...Taky nic nedělal od všeho dával ruce pryč,furt by jen ležel a čuměl na TV nic víc...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist