Přítel žárlí kvůli tomu, že si s kamarádem vyměnují fotografie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #294331 20.6.2016 10:50

Zdravím,předem se omlouvam za řešení takové pubertacke věci, ale udělalo nám to ted ve vztahu peklo a chci znát názor.
Už pres dva roky mam kamaráda, známe se jen pres NET, ale mám k němu vztah jako k brachovi. Začal novy rok a všichni klasicky ze budooi posilovat,to same si řekl i kamarád a jako ddukaz mi jednou týdne poslal fotku bez trika z posilovny. Já začala s fitkem a poledancem někdy v únoru a vfycky po tréninku jsem jakoby na oplátku sebe taky blejskla. Cele tohle přátelství probíhalo tak nejak na tajnacku protože přítel neeskutecne žárlí a na me spolužáky a já o svého kamaráda, se kterým jsem si perfektně rozuměla, nechtěla přijít. Ale já nepozorna si jednu kamaradovu fotku uložila do mobilu,byl u ni i popisek "nějak u tebe vážnou fotky" a přesně tuhle fotku přítel objevil. První vztek ze jaké fotky si asi posílame, druhy vztek ze mám zatqjovaneho kamaráda a do třetice, ze jsem se mu znechutila. Znechuceni, říká ten pravý, který me asi dvakrát podveel, v posteli.
Budu rada za každý názor a pohled na věc. Aktuálně si přítel chce dat "pauzu" no ale co to je za blbost.
Vztah máme tři roky. Díky :)

  • 20.06.2016 13:42:00 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 20.06.2016 13:42:00 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Názor? Pryč od takového blbečka... on tebe může podvést, klidně i dvakrát, ale ty nesmíš mít ani kamaráda? A kdyby mi chlap řekl, že jsem se mu znechutila, tak si sbalím a během chvíle jsem pryč. To je fakt hnus, tohle si nedovolí člověk který tě miluje. Je neskutečně sobecký ten tvůj přítel, zasloužíš si někoho lepšího.
    Jinak "pauzu" navrhují akorát chlapi kteří si chtějí beztrestně užít v jiné posteli....

  • tři roky máš vztah a z toho dva roky "velmi dobrýho kamaráda". no já nevím, ale připadá mi, že prostě hledáš jinde a jen si nechceš připustit, že tenhle vztah není ten pravej. nebo vážně chceš být s chlapem, kterej je chorobnej žárlivec a ještě tě pdovádí? udělal to dvakrát, vážně věříš, že už to neudělá???:-o a ty sama máš taky potřebu hledat jinde, jinak bys neměla potřebu si posílat takový fotky s "kamarádem". nechápu proč s ním ještě jseš, pošli ho do háje a novej vztah už víceméně stejně napůl máš;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 533 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist