Přítel začal přemýšlet o rozchodu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40571 31.7.2013 10:54

Ahoj .. potřebuji uklidnit . a brát to s nadhledem .. ale vážně to nejde. Potřebuju se vypsat a vědět váš názor a byla bych moc ráda za povzbuzení. Zatím mám kluka .. ano ZATÍM . Jsme spolu 5 měsícu ,, jiste není to dlouho ale je to muj i jeho nejdelší a opravdovej vztah. Jen se včera stala taková věc...Byl v práci .. psali jsme si na FB tak 1 h.. vše nejvíc v klidu.. jen pak jsme se dostali k tematu že se zkusíme nevidět do dalšího pondělí... mě se to neíbilo a on že to zkusíme a já že ne že nechci že to nevydržím .. on že jooo a že už pujde a já že ne a on se odhlásil pak mi odepsal na 2 sms.. ve stylu (NE,NIC), a po 3 hodinách , když už byl doma jsme mu psala jestli se semnou baví, on že jo a tak jsme se zeptala jestli zamnou přijede a on že NE .. a už to začalo .. nikdy jsme se pohodádaly .. byly jsme spolu každej den všechno bylo kouzelný .. jen včera to bylo jiný .. psal že má blbou náladu a že mi to nechce říct ,, samozdřejmě mě to zajimalo čím dál víc .. nedalo mi to a já se ptala dál .. on at to vážne neřeším .. nakonec s toho vylezlo že jde o rozchod .. že nechce by to skončilo , ptala jsme se ho jetsli mě má rád .. a on my napal MÁM. říkám jetsli chce čas a on že asi jo .. prostě jednoduše řečeno jak kdyby mu něco v hlavě přeskočilo .. a on neví jetsli semnou chce bejt .. ale prej že pro to udělá co pujde ale nic mi neslibuje .. Domluvili jsme se že když jeden druhemu bude chtít napsat uděláme to .. poslední týden v sprnu mám ejet spolu k moři .. a on mi sám od sebe jen tak řekl že i kdyby byla jako bejvalá že pojedu ,, jenže v tu dobu jsme se tomu smály .. nevím jetsli mám čekat .. jetsli se mám smířit stím že bude konec, nebo má to naději ?, je v tom nějaká šance ? ..mám mu napsat nebo ne ? mám čekat .. prosím poradte co mám dělat .. jsem fakt nadně. Děkuji .. a blb kecy .. prosím těch mě ušetřte .. :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych řekla, že Tvůj přítel je z nějakého důvodu na vážkách. Možná se ve vztahu nudí, protože Tě má, jak se říká jistou, nebo potkal někoho dalšího anebo se necítí dost svobodný. Chápu, že chceš přesně vědět, jak to je a jak to bude a co v tom vězí, protože ta nejistota je to nejhorší. To je to, co Tě moc trápí. Pokud o něj opravdu stojíš, nezlob se na něho. Dost možná je mu taky dost zle a nevyzná se v sobě a neví, co chce. Moc s ním nemluv, víc konej. Chlapi o těchto věcech většinou moc nemluví a nemají to rádi. Takže z něho nic nedostaneš, jen ho tím otravuješ. Časem se to stejně všechno ukáže. Nesmíš být na něm závislá - a to si pamatuj, nikdy na nikom (jakože bez něho nemůžeš být ani jeden den!) a nesmíš ho stíhat na FB a SMS, i kdyby si byla sebevíc zamilovaná. Nech ho, ať se první ozve on a hned mu nepadni do náruče. Musí mít pocit, že se mu vzdaluješ, unikáš a že Tě musí "lovit" . Tak pro něho budeš opět atraktivní. Asi to bude dost těžké, ale zkus tuto situaci využít prostě pro sebe. Jeď s kamarádkama na výlet anebo dělej prostě něco, co by s ním nešlo a co se Ti moc líbí. Může to takhle trvat i dýl, tak se na to připrav, ale třeba to bude stát za to. Přeji hodně síly, lásky a trpělivosti.

  • Mě přijde, že čeká spíš na tvé rozhodnutí. On ti dal broučka do hlavy a čeká, až tě brouček nahlodá a ty se naštveš a rozejdeš se s ním sama. Radím ti, snaž se zachovat klidně a s nadhledem. Počkej na reakci přítele do pondělí a zbytečně se nehádejte, jednej s ním jako by jsi o rozchodu neměla ani tušení.

  • Nechaj ho do pondelka tak, ak budeš mať potrebu mu niečo napísať tak napíš, ale netlač na neho. Ak budeš na neho tlačiť dosiahneš úplný opak toho čo chceš. Nie je isté že po víkende sa s tebou nerozíde ale ak ťa má rád naozaj tak sa vráti ak nie tak to ukončite, myslím že nestojí to za to tlačiť na silu do vzťahu. Držím palce nech to dopadne tak ako si to praješ.

  • ahoj, tak ja jsem asi jina nez holky tady a je to asi tim, ze jsme starsi :-) ja to vidim jako jasne znamky rozchodu a nejspis ma v merku jinou no :-( je to smutne, ale mela jsi ho nechat, kdyz ti to napsal poprve, to bys jeste mela sanci :-) netlac na nej, zadny chlap sse nenecha ovladat a potrebuje dobyvat!! je mozne, ze se mu libi jina a pokud to tak je, tak bys asi stejne nechtela kluka, ktery by ti zahybal :-) pokud te tak miluje, ozve se ti saaaaam, ja bych mu teda nenapsala a cekala. pokud se neozve behem 14 dni, napsala bychmu, ze to byo hezkych 5 mesicu, ale ....... urcite bys vedela, co napsat :-) ale drzim ti palce, jen sunedj ty ruzove bryle, ono to nekdy pomuze :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist