Přítel x jeho otec

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42362 7.9.2011 15:13

Ahoj holky, mám přítele už to budou 2 roky a jestli se za tu dobu o něm zmínil 2 je to hodně. Co jsem se dozvěděla, tak už 5 let nejsou v kontaktu, co se přesně stalo tak o tom nechce nikdy mluvit, až ted jsem našla dopis co si kdysi psali a bylo tam, že je (byl) ve vězení... nevím jestli se ho na to mám ptát, mě to přijde takové neúplné neznat se s jeho otcem, nic o něm nevědět, nevím asi se za něj i stydí, co myslíte mám to zkoušet popř. snažit se sehnat na něho nějaký kontakt a pak je oba přivézt nebo to mam nechat být?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozhodně bych to nechala být, maximálně bych si s přítelem promluvila. Asi se tam něco stalo a prostě s ním být v kontaktu nechce, určitě k tomu má svůj důvod a na tebe by mohl být akorát dost naštvaný, kdyby si něco za jeho zády podnikala. Můj přítel nezná vůbec mého otce, zeptal se mě, já jsem mu vysvětlila, že se o mne od mých 5ti let nezajímá a řekla mu co nám udělal a tím to skončilo a já jsem za to štastná. Kdyby se v tom rýpal, akorát by mi ubližoval. Nebo se zkus zeptat jeho sourozenců, jestli nějaké má, případně matky, ale to by taky nemuselo dopadnout nejlíp.

  • Verousek897.9.2011 15:31

    Určitě nic nepodnikej, pokud se tvůj přítel se svým otcem nestýká, určitě ví proč a nejspíš to takhle chce mít a chce aby to tak zůstalo. Rozhodně bych za jeho zády nic nepodnikala, tím to dle mého názoru akorát zhoršíš. Zeptat se ho můžeš, pokud o tom nebude chtít mluvit, dá ti to najevo, v opačném případě se dozvíš, co budeš chtít, ale pozor, takové téma je určitě velice citlivé, nenaléhala bych na něj.

  • Ahoj, taky bych to nechala být. Co ti přítel řekne, to ti řekne. Měla by ses s tím spokojit a respektovat to. Také jak bys mu chtěla říct, že "něco" už víš. Chceš mu snad říct, že jsi našla dopis? Promiň, to ale moc důvěry nevzbuzuje. Určitě ho nenechal jen tak ležet na stole, viď....? Třeba se časem rozmluví sám.....

  • Určitě nějakou schůzku bych jim nedomlouvala, ale pokud si věříte a jste spolu delší dobu, nevidím důvod v tom, proč Ti to nechce říct, asi bych zkusila nenápadně navést na toto téma...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist