Přítel x hospoda

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43915 22.10.2011 19:13

Ahoj, dnes šel přítel do hospody, já sem byla po dnešku unavená, tak jsem doma a on skoro vůbec nechodí, takhle na akce až do rána. Jen co odešel tak nad tim pořád přemýšlím, co když tam bude holka co se mu bude líbit apod. :(( holky mě to štve oprvadu, že tak žárlím, ani jsem mu nějak neříkala, že at je se mnou doma....my totiž tak nějak všude chodíme spolu, na to prostě nejsem zvyklá. Nevíte jak se uklidnit??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Musíš mu prostě věřit, je to těžký, ale jinak to nejde. Nemůžete přece být pořád jen a jen spolu! Jestli tě miluje, tak ti bude věrný, jestli ti věrný nebude, tak ti za to nestojí a nemiluje tě.

  • Myslim, ze vztahu jen uskodi, kdyz dva chodej na akce jen a pouze porad spolu. Je potreba se taky trochu "vyvetrat" a pobavit se zase s nekym jinym. Ty mu proste musis jen verit. Kdyby chtel nejakou jinou, tak si ji muze najit kdekoli, ne zrovna v hospode.

  • me manzel byl verny 12 let ted si nasel jinou podvadel me 2 roky odesel pred pul rokem a co ted .....

  • jj musis mu verit, ikdyz sama vim jak je to tezke. byla jsem desna zarlivka a nebudu kecat ze uz nejsem,ale pokud te ten chlap miluje, tak ti nezahne ikdyby tam sedela Angelina :-)) A pokud nemiluje, muzes se stavit na hlavu a nepomuze ti nic. Ale v tvem pripade bych rekla, ze i on asi nekdy chce jit sam ven. Zavolej kamosce, postezuj si, proberte to, ty si dej vinko, udelej se krasnou pokud se ti nikam nechce a zkus zitra delat jako ze nic. A nekdy to udelej ty az mu se nikam nebude chtiti,tak ty bez ikdyz se ti nebude chtit,..... Ja dnes taky sedim sama doma, muj sel na pivo, protoze on pry je desne unaveny jak za cely tyden tak dneska z prace a to proto ze pro nas dela bydleni,ale dela tim zpusobem, ze jenom dohlizi. Jenze ja mam mesicniho prcka, tak nikam nemuzu a o unave ani nemluvim a mam z toho vseho docela depku :-((

  • Ahojj:-) jak to tak ctu tak je kazdej uplne stejnej,me je 19 a memu priteli 21,nikam me neveme,a kdyz uz se nekam jde tak jen jeho kamosi..jinac sedime porad doma na zadku...a nebere ubec ohledy na to jestli s nim chci byt jestli patek nebo pondeli..proste si jde s klukama do hospody, ani mu nemuzu zavolat protoze me maj kluci hned za stihacku..on je na me pak hnusnej prijde si hele nekde v 1..nakeca me plno veci ze byl tam a tam i kdyz hsem ho treba videla jit zrovna vcera,sme se pohadali byli jsem v pohospode a ja sla driv domu protoze jsem nemocna..no a jen co jsem vysla..tak vsichni sli do jiny hospody to me jeste jeho kamos rikal ze jde za kamoskama..volala jsem mu a rikal me ze prej oni sli do jiny hospody a ten kamos sel za nima na namesti..myslis ze jsem mu verila..treba to byla pravda jo..ale proste..potom sem mu volala znovu a slysela jsem tam i jeho kamose..proste..u me to je uz jasny..meli by jsme se chovat tak...ze byjsme nemeli dat najevo ze nam vadi ze nekam jde..kdyz by treba volal.tak mu nezvednout telefon a pak kdyz se bude ptat tak treba rict ze jsi mela jinou praci ze jsi nemela cas atd..ale tohle ja uz nedokazu...muj pritel me uz i nadava a ja jsem s nim 4 roky a nedokazu se s nim rozejit..ale jestli ti nelhal tak neni duvod mu v necem neverit..ono kdyz by kluk chtel holku podvist tak to mute udelat kdykoli...takze kdyz jim reknem jo bez si lasko..tak budou radi ze nemaj doma nakou scenarystku..no jo..jestli ti muzu doporucit tak si precti knizku proc si muzi berou potvory..nebo proc muzi miluji potvory..takova byt...tak ho mas omotanyho kolem prstu jedna dve

  • Rozhodně mu dopřej trochu volnosti (a sama se zatím taky nějak zabav). Chlap ti spíš uteče za jinou, když mu budeš pořád v patách a budeš ho střežit jak ostříž (začne toho mít plné zuby a čím víc se budeš snažit aby byl jen s tebou, tím víc bude mít potřebu být bez tebe). Nebude-li se cítit ve vztahu svázaný, bude se o to víc těšit na chvíle s tebou a bude mít fajn pocit, že nemá doma vězeňského dozorce, ale rozumnou a rovnocennou partnerku. A o to víc si tě bude vážit. Nevěrný typ chlapa ti nakonec jednou bude nevěrný ať budeš furt s ním nebo ne (vždy si nějakou skulinku najde). A pokud tě má opravdu rád a není to žádný holkař, tak ti zůstane věrný, i když bude občas někde bez tebe.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist