Přítel u nás nechodí na toaletu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65696 5.11.2012 15:10

Přijde mi to jako docela blbina, ale můj přítel u nás nechodí čůrat. Bydlíme s babičkou. Dolní koupelnu, která je krásně předělaná, máme hned vedle obýváku, který nemá dveře, takže je krásně vidět, když někdo na ten záchod jde. Jenže dolní patro je stejně rodičů. Já bydlím nahoře, kde bydlí i babička. Má starou ošklivou koupelnu a takový ten starý babičkovský záchod, který je vážně v rámci možností čistý. Určitě dá se to přežít, zvlášť pro kluka, který si nemusí sedat. A já jsem to nikdy nijak neřešila, nemám potřebu moc na záchod chodit a většinou stejně chodím dolů, protože to mám prostě při cestě (sprchování, jdu si pro jídlo/pití atd..) A jemu jsem tedy ukázala jen ten dolní záchod, ten horní mě nějak nenapadl, stejně ví, že tam je, pořád tam někdo chodí. Začala jsem si všímat, že poslední dobou u nás chodí pořád ven kouřit, třeba každé dvě tři hodiny. A včera se nějak prořekl, byli jsme trošku opilý a že prej se může po*ůrat a že asi musí dolů přes rodiče, takže prej radši půjde ven, nebo něco v tom smyslu říkal. Vážně mě to zaskočilo, nevím co mu mám teď říct. Fakt nechci, aby kvůli základní lidské potřebě musel chodit ven a bůh ví co. Akorát nevím, jak mu jako říci, co má za problém s tím záchodem nahoře? Já nevím, není to nádhera, ale používat se to dá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek5.11.2012 15:20

    Když jsem ještě bydlela u mámy, tak manžel taky nebyl schopný dojít si tam na záchod.. Klidně to vydržel a počkal až pojede a skočil si za křovíčko. Já jsem to nikdy nepochopila, on mi to nikdy nedokázal vysvětlit, ale nijak zoufale jsem to nebrala :-) Možná jen potřebují mít to svoje prostředí, nebo nevím, do hlav jim nevidíme :-) Rozhodně ho nepřemlouvej,ať u vás chodí, buď k tomu dozraje sám, nebo bude muset držet :-)

  • Přítel mojí ségry u našich v umakartové koupelně taky nedokáže jít na záchod. Je mu nepříjemné, že všichni víme že tam je a co tam dělá a že je to slyšet. My to nevnímáme, jak jsme na to zvyklí, ale on je z baráku, takže umakart nedává :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist