Přítel si pořád píše s "kamarádkou"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376896 18.9.2017 21:24

Mám 5 let přítele se kterým jsme měla bezproblémový vztah - žádné hádky ani jiné problémy. Zatím však spolu nebydlíme. Jednou jsem chtěla jeho mobilem něco vyfotit ( protože já mám starý a bez fotoaparátu) a vyskočila na mě zpráva s lehce rajcovním obsahem od jisté slečny. Posléze jsme z něj dostala, že sice spolu nespali, ale jisté věci mezi nimi proběhly. Slíbil, že jí nebude psát, ale stejně jsme za pár dní zjistila, že ona mu píše. Opět jsme se ho psala, jestli to skončil a on že ne, že jí odepisoval. Svatosvatě slíbil, že to ukončí a smaže si jí. Jenže o den později ji sám napsal sáhodlouhý román...Co mám dělat? Nechci o něj přijít...Jak to vyřešit?

  • 19.09.2017 14:03:11 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tři nedodržené sliby? Podle mě to je jen srab. Má rád pohodlí (tebe), které má jisté, ale i vzrůšo (psaní si s ní). Vyrovnaný chlap, který má rád svojí přítelkyni nemá potřebu si psát s jinými. Můj manžel (tehdy přítel) si jednou holčinou psal. Nic erotického, ale náznaky byly. Dala jsem mu nůž na krk. Buď já nebo ona. Pak už se nic takového nestalo. Chlap musí vědět, že tě nemá jistou, že ti na sobě záleží a chce pro sebe chlapa, co si tě bude vážit. Pak začne panikařit. Přílišné pohodlí a klid může chlapa nudit a tak hledá vzrůšo jinde.

  • Asi mu budes muset dat nuz na krk. Bud ona nebo ty. Ale musis pusobit opravdu skalopevne. Rekni mu, ze se spolu neuvidite driv, nez si ujasni, co vlastne chce.
    Z vlastni zkusenosti vim, ze psani s kamaradkou, jeste kdyz tam vidis lechtivy podtext, neni dobre a neprinese vam to do vztahu nic pekneho. Rika, ze je to kamaradka? A napsal by stejnou sms svemu kamaradovi? Pokud ne, a je tam byt jen nepatrny naznak flirtu, neni to jen kamaradka, NEAKCEPTUJ TO. Za par tydnu by se s ni mohl spustit naplno.

  • 3x porušený slib? Nechci malovat čerta na zeď, ale mě by asi začalo vrtat hlavou, co ještě přede mnou skrývá a na co jsem nepřišla. Asi bych mu už nedokázala důvěřovat, vzhledem k tomu, že slíbil něco, co nedodržel ani jeden den. Dělá to na mě dojem, že chce mít připravena zadní vrátka. Takže má rada k Tobě, těmi zadními vrátky odejdi středem, tento přítel Ti nestojí za to, abys s ním ztrácela čas.

  • přesně takhle to měla kamarádka s přítelem několik let. Byli spolu hodně dlouho, on furt sliboval, že toho nechá, že to jsou jen kamarádky atd. Nakonec jí s jednou takovou kamarádkou zahnul..
    A pokud už 3x porušil slib, tak se toho evidentně vzdát nechce a sází na to, že jsi "líná" na to, abys ho kopla do zadku a šla dál..což by ale asi bylo nejlepší řešení.

  • Jako popravdě, taky by se mi nelíbilo, kdyby si můj přítel s někým psal. Ale tolerovala bych to, protože já sama to taky dělám a on to taky toleruje. Třeba si píšu s jedním kamarádem - osobně jsme se viděli jen asi 5x, ale píšeme si už tak 14 let. Psal si se mnou dřív, než se dal dohromady se svou přítelkyní a ta mu to taky zakázala. Jenže on ji taky neposlechl a píšeme si pořád. Oni jsou spolu asi 10 let manželé, mají 2 děti. Ona neví, že si pořád se mnou píše. A mě se to nelíbí, ale nic s tím neudělám. Chtěla jsem se s ní seznámit a normálně se přátelit i s mým přítelem a naší dcerou. Takže já nezakazuju, ono to stejně většinou k ničemu není. A taky se říká, že naše svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého. A každý má právo na kamarády i kamarádky. (Podotýkám, že s tím mým kamarádem jsem nikdy nic neměla, jen si píšeme o všem možným)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 612 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist