Přítel si dopisuje s bývalou,prý kdyby se s ní viděl,tak by se neudržel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #74900 3.10.2012 16:56

Ahoj holky. Prosím vás o radu a nnázor, co byste dělaly vy. Mám přítele, žijeme spolu už 9 měsíců, říká, že mne má rád, ale od jednoho našeho společného známého jsem zjistila, že se mu v pondělí svěřil, že si stále píše SMS a e-maily se svou bývalou přítelkyní, se kterou se seznámil v bývalé práci. Přiiznal se mu, že se nestýkají osobně, že si pouze píší. Nemohou se prý setkat, protože emoce jsou velké a asi by to dopadlo tak, že by se neudržel.... Nechce mne prý ale ztratit. Mne asi před 6 měsíci řekl, že mu napsala, ale on prý nereagoval. Je vdaná, má 3 děti a k tomu ještě přítele. Já jsem svobodná a děti nemám. Staráme se společně o jeho syna, kterého má v péči. Nevím, co mám dělat, jak se zachovat. Poraďte mi, prosím. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím si že pokud tě má rád a miluje že by s bývalou přítelkyní nepsal a neřikal ti že by se neudržel.

  • ahoj, poslouchej, já si sem tam také píši s bývalým přítelem, my si ovšem píšeme skutečně nevinné smsky, ale manžel to také neví, vypadalo by to totiž trošku blbě a jsou věci, kt. nevysvětlíš... já bych manžela rozhodně nepodvedla, miluji jej, jsem spokojená v manželství- co když i on to má také tak?? já bych ho rozhodně hnedka nezavrhla do nejhlubších pekel, protože nevím, jak to je a jen ty víš, jaký vy dva máte vztah, hnedka to nemusí znamenat to nejhorší... teda dostanu asi hodně mínusů, ale určitě bych to hnedka nebrala tak, že tě nemiluje a kámoška bych nebrala zas tak vážně, kdo ví, jak to je.... zeptala bych se přímo přítele, být tebou a řekla bych mu, že to víš od kámoše.

  • Ahoj, taky jsem řešila podobný problém, ale bylo to na uplném začátku vztahu.. Osobně si myslím, že by se minulost neměla zatahovat do přítomnosti a pokud tě manžel miluje, říkat věcí typu, že by se neudržel by opravdu neměl.. ikdyž mně by bylo asi protisrsti, ikdyby si psali jako kamarádi.

  • Ahoj, asi by si měl rozmyslet, komu se svěřuje :) Já svého přítele taky strašně moc miluju, za nic bych ho nedala. S bývalým přítelem si taky ale píšeme, voláme, jsem pořád ve styku s jeho rodinou atd. Mám pro něj pořád hroznou slabost, ale zpět bych ho nechtěla. Třeba to ten tvůj má podobně, jako já...

  • po tomhle zjištění bych se asi neudržela já, a poslala milého přítele do hodně zeleného háje. Nemyslím si, že si tě ten člověk váží, po tom co ti řekl. Já se se svým bývalým taky občas vidím. Svého nynějšího přítele jsem s ním seznámila a chlapi si hezky "sedli". Hlavně co se týče pisování mých méně kladných vlastností:-D.

  • Měla by ses zeptat především tvého přítele, jak to má. To, že se "svěřil vašemu společnému známému", bych nebrala. Dva spolu mají mluvit o všem. Uvidíš, co ti řekne. Ale i mně by tohle vadilo, to je jasné. Dej mu najevo, že si musí vybrat, co vlastně chce. :)

  • Otevřeně si o tom s přítelem promluv.Měl by být k tobě upřímný a už to,že ti lhal,že se mu ex ozvala a on nereagoval- není vubec dobré.Pokud tě skutečně miluje a o nic nejde,k čemu potom lež? Co má za potřebu řešit sní a ne s tebou?To,že s někým nespím,ještě neznamená,že k němu nemám hodně blízko.Tady bych neměla ani tak strach z těl.nevěry,jako s emocionální.Ta je někdy horší,než ta sexuální.Ve finále to vychází na stejno.Partner má ve svém životě ještě jinou ženu.Nenechej se ochromit v jednání strachem,že o něj příjdeš.Pomáháš mu s péčí o jeho syna-měl by si tě vážit !Ríká,že tě má rád,měl by tě milovat!!! Pokud si tě neváží,najdi si lepší vztah,který si zaslužíš.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist